Hoe voeg ik een fotopagina toe?

Publiceer na afloop van het event foto’s op de eventsite. Op die manier kunnen gasten terugblikken en krijgen relaties die niet aanwezig waren een goede impressie. Voeg foto’s toe aan de mediagalerij Ga naar Communicatie > Pagina’s Klik op de button Toevoegen en kies voor Fotoalbumpagina Geef de gegevens in op dezelfde manier als bij […]

Hoe maak ik een telefoonnummer aanklikbaar?

Plaats je een telefoonnummer op de eventsite of in e-mailcampagnes, maak het jouw relaties dan makkelijk telefonisch contact met je op te nemen. Door te klikken op het telefoonnummer wordt direct een telefoongesprek gestart. Je stelt dit als volgt in: Typ het telefoonnummer of andere tekst in op een pagina of e-mailcampagne Selecteer de tekst […]

Hoe voeg ik Google Maps toe op een pagina?

Zoek op Google Maps de locatie Klik op en vervolgens in het popup-venster op Een kaart insluiten Er verschijnt een kaartweergave waarop de positie eventueel kan wijzigen of kan worden ingezoomd Klik op HTML kopiëren Ga in Halito! naar Communicatie > Pagina’s Bewerk de pagina waarop je de plattegrond wilt toevoegen of voeg een nieuwe […]

Hoe publiceer ik social media-kanalen op de event website?

Plaats social media-iconen in de footer van de event website en verwijs bezoekers naar de sociale media-kanalen van jouw organisatie of event. Ga naar Communicatie > Look & Feel Vul onder Social media de links in van de social media-accounts die je wilt weergeven (incl. https://) Klik op de button Opslaan en sluiten

Hoe vermijd ik extra witruimte als ik op enter druk?

Vind je dat er teveel witruimte wordt getoond na een ? Dit kan je eenvoudig oplossen door de toetsencombinatie + in plaats van . Op die manier komt de tekst direct op de volgende regel, zonder witruimte tussen de regels. Voorbeeld met : Dit is de eerste regel. En dit is de tweede regel. Voorbeeld […]

Hoe voeg ik het event toe aan de digitale agenda van gasten?

Verklein het risico op no-shows door gasten de mogelijkheid te geven het event toe te voegen aan hun digitale agenda, zoals Outlook, Google Calendar of Lotus Notes. Een event op één dag en één locatie Stel de event informatie in Ga naar Communicatie > Event informatie Klik op de button Toevoegen Vul de datum, tijd en naam van de […]

Hoe stel ik de look & feel van de event website in?

Een event website is (na de uitnodiging) de eerste indruk die jouw relaties hebben van het event en die moet natuurlijk perfect zijn! De vastgestelde templates zorgen ervoor dat bezoekers eenvoudig hun weg vinden op jouw event website, maar natuurlijk bepaal jij de uitstraling ervan! Kies een layout Ga naar Communicatie > Look & Feel […]

Hoe voeg ik een tekstpagina toe?

Ga naar Communicatie > Pagina’s Klik op de button Toevoegen en kies voor Tekstpagina Vul (per taal-tabblad) de gegevens in: Selecteer Gepubliceerd als de pagina beschikbaar moet zijn Titel van de pagina Het deel van de domeinnaam specifiek voor deze pagina (bijvoorbeeld www.naamevent.com/sprekers) Tekst in het hoofdmenu Inhoud Ga naar het tabblad Sitemap en bepaal […]

Hoe kunnen gasten de event website delen via social media?

Wil je dat bezoekers de event website kunnen delen op hun social media-kanalen, zodat jouw event extra exposure krijgt? Via enkele eenvoudige stappen voeg je ‘share-icoontjes’ toe op een willekeurige pagina of de footer van jouw event website. Ga naar Communicatie > Pagina’s Voeg een nieuwe pagina toe of bewerk een bestaande pagina Voeg op […]

Hoe pas ik de bedankpagina aan?

Nadat de registratie is voltooid (en eventueel betaald) wordt op de eventsite een bedankpagina getoond. Met een standaardtekst wordt de gast bedankt voor zijn/haar reactie, maar het is mogelijk deze tekst aan te passen. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Berichten Ga naar het tabblad Begroetingen en klik op voor Bevestiging Pas in de editor […]

Hoe publiceer ik een pagina in het menu?

Het is misschien niet altijd nodig iedere pagina weer te geven in het hoofdmenu. Bijvoorbeeld wanneer het event is afgelopen en alleen de foto’s, aftermovie of enquête nog getoond moeten worden. Je bepaalt zelf welke pagina’s in het hoofdmenu opgenomen worden. Ga naar Communicatie > Pagina’s Open de pagina die je wilt weergeven in de […]

Hoe publiceer ik event informatie op mijn event website en in e-mailcampagne?

Publiceer belangrijke event informatie als datum, tijd en locatie duidelijk zichtbaar op je event website. Stel de event informatie in Ga naar Communicatie > Event informatie Klik op de button Toevoegen Vul de datum, tijd en naam van de locatie in Selecteer of het een online of live event betreft Betreft het een live event, […]

Kan ik emoji gebruiken?

Je kan emoji -of emoticons- gebruiken om je event communicatie vrolijker te maken. Maar daarnaast valt zo’n kleine afbeelding natuurlijk ook extra op, wat kan bijdragen aan een hoger open-ratio van jouw e-mailcampagnes. Zoek een emoji op een website zoals rocketemoji Kopieer de emoji die je wilt gebruiken Plak de emoji op de gewenste plaats […]

Hoe stel ik de landingspagina in?

De landingspagina is de pagina van een eventsite die bezoekers als eerste zien. Bij het toevoegen van een nieuwe eventsite is standaard een home-pagina voorzien die tevens is ingesteld als landingspagina, maar dit kan je aanpassen. Het instellen van de landingspagina doe je als volgt: Ga naar Communicatie > Pagina’s Selecteer de pagina die je […]

Hoe voeg ik een favicon toe aan een event website?

Favicons zijn kleine pictogrambestanden die naast de URL van uw event website in de adresbalk van een browser worden weergegeven. Bovendien worden ze vaak weergegeven naast de naam van uw site in de lijst met geopende tabbladen en bladwijzers van een gebruiker, waardoor het voor de gebruiker gemakkelijker wordt om zich snel te identificeren tussen […]

Hoe kunnen deelnemers ook hun netwerk uitnodigen?

Wil je dat deelnemers van jouw event ook hun netwerk kunnen uitnodigen? Via een aantal stappen voeg je een tell-a-friend-functionaliteit toe aan jouw event communicatie. Activeer de tell-a-friend feature Ga naar Registratie > Registratiewizard > Instellingen Selecteer de optie Gasten mogen nieuwe gasten uitnodigen Klik op de button Aan de slag Stel het aantal uitnodigingen per gast […]

Hoe voeg ik een hyperlink toe naar een positie op een pagina?

Soms wil je niet gewoon een hyperlink toevoegen die verwijst naar een andere pagina op je eventsite, maar de bezoeker direct naar een bepaalde positie op die pagina verwijzen. Stel de bestemming van de hyperlink in Ga naar Communicatie > Pagina’s Bewerk de pagina waar de hyperlink naar moet verwijzen of voeg een nieuwe pagina […]

Hoe voeg ik een headerbeeld toe aan een event website?

Ga naar de event website en kies voor ‘Look & feel‘ Ga naar ‘Afbeeldingen’ Klik op  onder ‘Website banner’ Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de button ‘Openen’ Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’   De afbeelding moet minimaal 1000 pixels breed en 150 pixels hoog […]

Is mijn eventsite vindbaar in zoekmachines zoals Google?

Bij het toevoegen van een nieuwe eventsite geef je aan of de eventsite mag worden geïndexeerd door zoekmachines zoals Google en Bing. Houd er rekening mee dat het indexeren enige tijd kan duren en je eventsite dus niet direct zichtbaar is in de zoekresultaten.

Hoe voeg ik een formulierpagina toe?

Ga naar Informeren > Pagina’s Klik op de button ‘Toevoegen’ kies voor ‘Formulierpagina’ Geef de gegevens in op dezelfde manier als bij het toevoegen van een tekstpagina. Hetzelfde geldt voor de instellingen bij de tabbladen ‘Toegang’ en ‘Sitemap’ Selecteer in het tabblad ‘Formulier’ het registratie- of enquêteformulier Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Hoe verwijder ik een hyperlink?

Selecteer (het deel van) de tekst of afbeelding waaraan de link is toegevoegd Ga in de editor naar ‘Invoegen’ en kies vervolgens voor ‘Hyperlink verwijderen’

Hoe voeg ik een nieuwe eventsite toe?

Ga naar de overzichtspagina van actieve eventsites Klik op de button ‘Toevoegen’ Vul de gevraagde gegevens in Geef een domeinnaam in Selecteer de taal/talen die beschikbaar moeten zijn en duid één taal aan als standaardtaal. Dit is de taal waarin de eventsite wordt getoond als deze geopend wordt met een URL waarin de taal niet […]

Hoe bekijk ik het resultaat van de eventsite?

Heb je in een eventsite gemaakt en wil je daarvan het resultaat zien? Of heb je een aanpassing gedaan en controleren of alles in orde is? Je kan de eventsite op ieder moment eenvoudig bekijken. Vanuit het overzicht van actieve eventsites Klik voor de eventsite die je wilt bekijken op De eventsite wordt geopend in […]

Hoe kopieer ik een eventsite?

Organiseer je een terugkerend event, zoals een jaarlijkse familiedag, dan kan je de eventsite van vorige editie kopiëren. Veel informatie wordt dan overgenomen zodat je in korte tijd de eventsite hebt opgezet.     Zoek (in het tabblad ‘Archief eventsites’) de eventsite die je wilt kopiëren Klik op het icoon Vul in het popup-venster de […]

Hoe verwijder of archiveer ik een eventsite?

Het is niet mogelijk een eventsite te verwijderen. Wel kan je een eventsite manueel archiveren op het moment dat het event heeft plaatsgevonden of wanneer het foutief is aangemaakt. Een gearchiveerde eventsite kan nog wel geraadpleegd en gekopieerd worden. Het archiveren van een eventsite doe je als volgt: Ga naar het overzicht van alle actieve […]

Hoe upload ik bestanden in de mediagalerij?

In de mediagalerij upload je documenten en afbeeldingen die worden gebruikt op pagina’s en in e-mailcampagnes, uitgezonderd headers voor de eventsite, e-mailtemplate, e-ticket en factuur. Wil je een video weergeven, dan doe je dat op deze manier. Ga naar ‘Communicatie’ Ga naar ‘Mediagalerij’ Ga naar het tabblad ‘Documenten’ of ‘Afbeeldingen’ Klik op om een bestand te […]

Hoe voeg ik een tabel in?

Ga naar ‘Communicatie’ > ‘Pagina’s’ of ‘Communicatie’ > ‘Campagnes’ Bewerk de pagina/campagne waaraan je de tabel wilt toevoegen door te klikken op het icoon  of maak een nieuwe pagina/campagne aan Plaats de cursor op de positie waar de tabel moet worden getoond Ga in de editor naar ‘Tabel’ > ‘Tabel’ en selecteer het aantal kolommen en rijen […]

Hoe voeg ik een document toe?

Deel voorafgaand of na afloop van het event het dagprogramma, een presentatie of ander document met je gasten, zodat ze alle relevante informatie ontvangen. Upload het document in de mediagalerij Ga naar ‘Communicatie’ > ‘Pagina’s’ of ‘Communicatie’ > ‘Campagnes’ Bewerk de pagina/campagne waaraan je het document wil toevoegen of maak een nieuwe pagina/campagne aan Typ de […]

Hoe verwijder ik een pagina uit het menu?

Het kan handig zijn niet alle pagina’s weer te geven in het hoofdmenu van de eventsite. Deze pagina’s zijn dan alleen toegankelijk via een directe URL die je plaatst op een andere pagina of e-mailcampagne. Je doet dit bijvoorbeeld in de volgende scenario’s: Op het event zijn meerdere sprekers geprogrammeerd. Je maakt één algemene sprekerspagina […]

Hoe haal ik een pagina offline?

Nadat het event heeft plaatsgevonden zijn niet alle pagina’s op de eventsite nog relevant. In plaats daarvan wil je bezoekers foto’s en een aftermovie laten zien of hun ervaring laten delen. Ga naar ‘Communicatie’ > ‘Pagina’s’ Klik in het overzicht van alle pagina’s op het groene bolletje in de kolom ‘Status’ Het bolletje kleurt rood; de […]

Hoe voeg ik een afbeelding met tekst ernaast in?

Ga naar ‘Communicatie’ > ‘Pagina’s’ en bewerk de pagina of voeg een nieuwe pagina toe Typ in in de editor de tekst in die je naast de afbeelding wilt zetten Zet de cursor aan het begin van deze tekst Ga in de editor naar ‘Invoegen’ > ‘Afbeelding’ Klik in het popup-venster op het icoon  Klik […]

Hoe geef ik afbeeldingen en documenten een titel?

Geef afbeeldingen en documenten een titel en omschrijving nadat je ze hebt geüpload in de mediagalerij. De titel wordt weergegeven als de bezoeker van de eventsite met de cursor over de foto beweegt. De omschrijving is belangrijk voor bezoekers met een visuele handicap. In plaats van de afbeelding verschijnt de tekst die als omschrijving is […]

Hoe plak ik tekst uit een ander bestand in Halito!?

Tekst uit Microsoft Word, Google Docs, e-mail of ander bestand kopiëren en plakken in de editor van Halito! resulteert in een foutieve opmaak van de eventsite en e-mailcampagnes. Er is echter een eenvoudige oplossing om tekst in Halito! te plakken. Ga naar ‘Communicatie’ Ga naar ‘Pagina’s’ of ‘Campagnes’ Voeg een nieuwe pagina of e-mailcampagne toe […]

Hoe voeg ik een video toe?

Een YouTube-video integreren op je eventsite Upload je video op YouTube Klik onder de video op en vervolgens in het popup-venster op ‘Insluiten’ Klik op ‘Kopiëren’ Ga in Halito! naar ‘Communicatie’ > ‘Pagina’s’ en bewerk de pagina waarop je de plattegrond wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina toe Kies in de editor voor ‘Invoegen’, […]

Hoe voeg ik een hyperlink toe?

Typ de tekst of voeg de afbeelding in waaraan je de link wil koppelen Selecteer de tekst of afbeelding Ga in de editor naar ‘Invoegen’ en kies vervolgens voor ‘Link’ Een popup-venster wordt geopend Geef bij URL de domeinnaam in Klik op om een verwijzing te maken naar een pagina op de eventsite of bestand in […]

Hoe communiceer ik mijn eventsite offline?

Wil je jouw eventsite (ook) offline promoten? Maak het potentiële bezoekers makkelijk jouw eventsite te bezoeken door middel van een QR-code die gescand kan worden. Maak een nieuwe, dupliceer een bestaande of open een eventsite in Halito! Kopieer ( + ) de domeinnaam waar je bezoekers naar wilt verwijzen. Dit kan de homepage van je […]

Hoe stel ik een lettertype in?

Kies een lettertype, zodat de look & feel van de eventsite aansluit bij de huisstijl van jouw organisatie of het thema van het event. Ga naar de eventsite en kies voor ‘Look & Feel’ Ga onder ‘Layout’ naar ‘Kies een lettertype’ Klik op  Een popup-venster wordt geopend Selecteer één van de populairste Google Fonts Klik […]

Hoe gebruik ik pagina- en e-mailsjablonen?

Gebruik je regelmatig dezelfde pagina’s op je eventsite of bevatten je e-mailcampagnes dezelfde informatie? Maak slim gebruik van templates als basis voor jouw event communicatie.   Een template toevoegen Klik in je Halito!-account op ‘Instellingen’ en vervolgens op het tabblad ‘Sjablonen’ Klik op de button ‘Toevoegen’ Geef het template een herkenbare naam Selecteer of het […]

Hoe voeg ik een afbeelding toe?

Upload de bestanden in de mediagalerij Ga naar ‘Communicatie’ > ‘Pagina’s’ of ‘Communicatie’ > ‘Campagnes’ Bewerk de pagina/campagne waaraan je de afbeelding wilt toevoegen door te klikken op het icoon  of maak een nieuwe pagina/campagne aan Plaats de cursor op de positie waar de afbeelding moet worden getoond Ga in de editor naar ‘Invoegen’ > ‘Afbeelding’ Klik in […]