Hoe voeg ik een hyperlink toe?

Wil je bezoekers van je event website of ontvangers van een e-mailcampagne van extra informatie voorzien, zoals de website van de locatie of LinkedIn-pagina van een spreker, dan voeg je een link toe aan de pagina of campagne.
  1. Typ de tekst of voeg de afbeelding in waaraan je de link wil koppelen
  2. Selecteer de tekst of afbeelding
  3. Ga in de editor naar Invoegen > Link
  4. Een popup-venster wordt geopend
    • Geef bij URL de domeinnaam in
    • Klik op om een verwijzing te maken naar een pagina op de event website of bestand in de mediagalerij
  5. Klik op de button Oké
Handige tip!
Maak je een hyperlink naar een externe website, kies in het popup-venster bij Doel voor Nieuw venster. De website wordt geopend in een nieuw tabblad in de browser, zodat men op je event website blijft en zich makkelijk kan registreren.
Handige tip!
Je kan niet alleen een link maken naar een externe website of pagina op de event website. Denk ook eens aan de volgende mogelijkheden:

Laatste aanpassing

3 augustus 2021