Hoe voeg ik een hyperlink toe?

Introductie

Wil je bezoekers van je event website of ontvangers van een e-mailcampagne van extra informatie voorzien, zoals de website van de locatie of LinkedIn-pagina van een spreker, dan voeg je een link toe aan de pagina of campagne.

In dit help-artikel

Video

Uitleg

1. Typ de tekst of voeg de afbeelding in waaraan je de link wil koppelen
  2. Selecteer de tekst of afbeelding
  3. Ga in de editor naar Invoegen > Link
  4. Een popup-venster wordt geopend
    • Geef bij URL de domeinnaam in
    • Klik op om een verwijzing te maken naar een pagina op de event website of bestand in de mediagalerij
  5. Klik op de button Oké
Handige tip
Maak je een hyperlink naar een externe website, kies in het popup-venster bij Doel voor Nieuw venster. De website wordt geopend in een nieuw tabblad in de browser, zodat men op de event website blijft en zich makkelijk kan registreren.
Handige tip
Je kan niet alleen een link maken naar een externe website of pagina op de event website. Denk ook eens aan de volgende mogelijkheden:

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 4 maart 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!