Hoe voeg ik een hyperlink toe?

Wil je bezoekers van je event website of ontvangers van een e-mailcampagne van extra informatie voorzien, zoals de website van de locatie of LinkedIn-pagina van een spreker, dan voeg je een link toe aan de pagina of campagne.
  1. Typ de tekst of voeg de afbeelding in waaraan je de link wil koppelen
  2. Selecteer de tekst of afbeelding
  3. Ga in de editor naar Invoegen > Link
  4. Een popup-venster wordt geopend
    • Geef bij URL de domeinnaam in
    • Klik op om een verwijzing te maken naar een pagina op de event website of bestand in de mediagalerij
  5. Klik op de button Oké
Handige tip
Maak je een hyperlink naar een externe website, kies in het popup-venster bij Doel voor Nieuw venster. De website wordt geopend in een nieuw tabblad in de browser, zodat men op de event website blijft en zich makkelijk kan registreren.
Handige tip
Je kan niet alleen een link maken naar een externe website of pagina op de event website. Denk ook eens aan de volgende mogelijkheden:

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

11 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een hyperlink toe? Ik help graag.