Hoe voeg ik een hyperlink toe?

1. Typ de tekst of voeg de afbeelding in waaraan je de link wil koppelen
  2. Selecteer de tekst of afbeelding
  3. Ga in de editor naar ‘Invoegen’ en kies vervolgens voor ‘Link’
  4. Een popup-venster wordt geopend
    • Geef bij URL de domeinnaam in
    • Klik op om een verwijzing te maken naar een pagina op de eventsite of bestand in de mediagalerij
  5. Klik op de button ‘Ok√©’

Handige tip!
Maak je een hyperlink naar een externe website, kies dan bij 'Doel' voor 'Nieuw venster'. De website wordt geopend in een nieuw tabblad in de browser, zodat men op je eventsite blijft en zich makkelijk kan aanmelden.

Handige tip!
Je kan niet alleen een link maken naar een externe website, pagina op de eventsite of document, maar denk ook eens aan de volgende mogelijkheden:

Laatste aanpassing

16 juli 2021