Maak het jouw relaties makkelijk om zich aan te melden en hun registratie zelf te beheren. Voeg een persoonlijke link toe in e-mailcampagnes en het registratieformulier wordt ingevuld met alle bekende gegevens.

1. Ga naar ‘Gastenlijst’ > ‘Campagnes’ of de bevestigingsmails
  2. Zet de cursor op de plaats waar je link wilt toevoegen
  3. Ga in de editor naar ‘Personaliseer’ > ‘Links’ of ‘Knoppen’ en kies de gewenste link

Handige tip!
De tekst van de persoonlijke link pas je als volgt aan:
    1. Selecteer de tekst waaraan de link is toegevoegd
    2. Ga in de editor naar ‘Invoegen’ en kies vervolgens voor ‘Link’
    3. Pas in het popup-venster de linktekst aan
    4. Klik op de button ‘Oké’

Handige tip!
De tekst op de button pas je aan door de tekst achter de '|' in de code te wijzigen.

Goed om te weten!
Verander nóóit de code van de persoonlijke link. In dat geval wordt de link incorrect en kan de eventsite niet worden geopend.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 3 december 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.