Hoe voeg ik een persoonlijke link toe in een e-mailcampagne?

Maak het jouw relaties makkelijk om zich aan te melden en hun registratie zelf te beheren. Voeg een persoonlijke link toe in e-mailcampagnes en het registratieformulier wordt ingevuld met alle bekende gegevens.
  1. Ga naar Communicatie > Campagnes of de Automatische bevestigingsmail
  2. Zet de cursor op de plaats waar je link wilt toevoegen
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > Links of Knoppen en kies de gewenste link
Handige tip
De tekst van de link pas je als volgt aan:
  1. Selecteer de tekst waaraan de link is toegevoegd
  2. Ga in de editor naar Invoegen > Link
  3. Pas in het popup-venster de linktekst aan
  4. Klik op de button Oké
Handige tip
De tekst op de button pas je aan door de tekst achter de '|' in de code te wijzigen.

Laatste aanpassing

27 december 2021