Hoe voeg ik een persoonlijke link toe in een e-mailcampagne?

Maak het jouw relaties makkelijk om zich aan te melden en hun registratie zelf te beheren. Voeg een persoonlijke link toe in e-mailcampagnes en het registratieformulier wordt ingevuld met alle bekende gegevens.

1. Ga naar ‘Gastenlijst’ > ‘Campagnes’ of de bevestigingsmails
  2. Zet de cursor op de plaats waar je link wilt toevoegen
  3. Ga in de editor naar ‘Personaliseer’ > ‘Links’ of ‘Knoppen’ en kies de gewenste link

Handige tip!
De tekst van de persoonlijke link pas je als volgt aan:
    1. Selecteer de tekst waaraan de link is toegevoegd
    2. Ga in de editor naar ‘Invoegen’ en kies vervolgens voor ‘Link’
    3. Pas in het popup-venster de linktekst aan
    4. Klik op de button ‘Oké’

Handige tip!
De tekst op de button pas je aan door de tekst achter de '|' in de code te wijzigen.

Goed om te weten!
Verander nóóit de code van de persoonlijke link. In dat geval wordt de link incorrect en kan de eventsite niet worden geopend.

Laatste aanpassing

16 juli 2021