Hoe voeg ik het event toe aan de digitale agenda van gasten?

Verklein het risico op no-shows door gasten de mogelijkheid te geven het event toe te voegen aan hun digitale agenda, zoals Outlook, Google Calendar of Lotus Notes.

Een event op één dag en één locatie

Stel de event informatie in

1. Ga naar Communicatie > Event informatie
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul de datum, tijd en naam van de locatie in
  4. Selecteer of het een online of live event betreft
    • Betreft het een live event, geef dan het adres van de locatie in
    • Betreft het een online event, geef dan de link naar de livestream-pagina in
  5. Klik op de button Opslaan

Voeg het kalender-bestand toe aan de automatische bevestigingsmail

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Automatische e-mails
  2. Activeer de bevestigingsmail of klik op om een bestaande bevestigingsmail te bewerken
  3. Ga in de teksteditor naar Personaliseer > Info > Download kalender
  4. Klik op de button Opslaan

Een event op meerdere dagen en/of locaties

Een kalenderbestand maken

Met Windows

1. Open Outlook of Lotus Notes
  2. Voeg voor iedere dag en/of locatie een nieuwe afspraak toe
  3. Sla deze afspraken op als .ics-bestand op jouw PC of laptop

Met Mac

1. Open Agenda
  2. Voeg voor iedere dag en/of locatie een nieuwe activiteit toe
  3. Klik met je rechtermuisknop op de activiteit en vervolgens op E-mail activiteit
  4. In de geopende e-mail staat een .ics-bestand. Klik hierop met je rechtermuisknop, vervolgens op Bewaar bijlage en sla het bestand op op jouw PC of laptop
  5. Herhaal de stappen 3 en 4 voor iedere toegevoegde activiteit

Voeg het kalender-bestand toe aan de automatische bevestigingsmail

1. Upload het bestand in de mediagalerij onder het tabblad Documenten
  2. Gebruik custom tags om het juiste kalender-bestand toe te voegen. Je doet dit op dezelfde manier als het toevoegen van een document

Laatste aanpassing

20 juli 2021