Verklein het risico op no-shows door gasten de mogelijkheid te geven het event toe te voegen aan hun digitale agenda, zoals Outlook, Google Calendar of Lotus Notes.

Handige tip!
Er wordt een automatisch kalender-bestand aangemaakt op basis van de info die je ingeeft bij 'event informatie

Voeg het automatische kalender-bestand toe aan een e-mailcampagne

1. Ga naar ‘Gastenlijst’ > ‘Campagnes’
  2. Stel een campagne in voor ‘genodigden’ of ‘geregistreerden’
  3. Voeg het kalender-bestand toe via ‘Personaliseer’ > ‘Info’ > ‘Download kalender’

Wens je alsnog een eigen kalender-bestand aan te maken, volg dan onderstaande stappen:

Zelf een kalender-bestand maken

Met Windows

1. Maak in jouw digitale agenda een nieuwe afspraak en vul zoveel mogelijk gegevens in (zoals tijden en locatie)
  2. Sla deze afspraak op als .ics-bestand op jouw PC of laptop

Met Mac

1. Open het programma Agenda
  2. Voeg een nieuwe activiteit toe en vul zoveel mogelijk gegevens in (zoals tijden en locatie)
  3. Klik met je rechtermuisknop op de activiteit en vervolgens op ‘E-mail activiteit’
  4. In de geopende e-mail staat een .ics-bestand. Klik hierop met je rechtermuisknop, vervolgens op ‘Bewaar bijlage’ en sla het bestand op op jouw PC of laptop

Het kalender-bestand instellen

1. Upload het bestand in de mediagalerij onder het tabblad ‘Documenten’
  2. Stel het kalender-bestand in op dezelfde manier als het toevoegen van een document

Handige tip!
Wanneer een gast het event in de digitale agenda heeft geplaatst kan de inhoud van het agenda-item niet meer worden aangepast. Mocht het programma van het event wijzigen, wordt die wijziging niet doorgevoerd in de digitale agenda van de gast. Het is daarom verstandig in het kalender-item een link te plaatsen naar de eventsite. Daarop kan je het programma steeds aanpassen zodat gasten steeds over actuele informatie beschikken.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 19 april 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.