Personaliseer de automatische bevestigingsmail, e-mailcampagne of zelfs e-ticket met content op basis van keuzes die een gast maakt in het registratieproces.

Goed om te weten!
In dit help-artikel leggen we uit hoe je custom tags gebruikt. Dit is ontzettend handig om te personaliseren, maar als je benieuwd bent hoe je bijvoorbeeld de voor- en achternaam in een e-mailcampagne weergeeft, dan geeft het volgende help-artikel daarover een goede uitleg:

Custom tags maken

1. Ga naar Registratieformulier > Filters en maak één of meerdere filters
  2. Ga naar ‘E-ticket’, ‘Automatische e-mails’ of voeg een campagne toe
  3. Geef de algemene content in die voor iedere gast van toepassing is, zoals de aanspreking, inleiding en ondertekening
  4. Klik op de button ‘Tags’, waarna een popup-venster wordt weergegeven
  5. Vul een herkenbare naam in voor de tag
  6. Selecteer een type:
    • Platte tekst gebruik je om tekst in een zin te personaliseren, zoals de aanhef te bepalen (‘heer’ of ‘mevrouw’)
    • Tekst met opmaak gebruik je om een paragraaf toe te voegen met meerdere zinnen tekst, eventueel een koptekst, hyperlinks, afbeelding, kalender-koppeling, etc.
  7. Klik op de button ‘Toevoegen’
  8. Vul een standaard tekst in die weergegeven moet worden bij gasten waarvan de registratie aan geen van de filters voldoet
  9. Klik op de button ‘Opslaan’ en vervolgens op ‘Toevoegen’
  10. Geef de optie een naam, selecteer het filter op basis waarvan deze optie weergegeven moet worden en geef de inhoud in
  11. Klik opnieuw op de button ‘Opslaan’ en vervolgens voeg je per filter een nieuwe optie toe
  12. Heb je alle opties toegevoegd, klik dan op de button ‘Sluiten’ en vervolgens op het kruisje om het popup-venster te sluiten

Custom tags invoegen

1. Ga naar ‘Personaliseer’ > ‘Aangepaste tags’ en klik op de tag die je wilt invoegen
  2. Klik op de button ‘Voorbeeld’ om het voorbeeld te bekijken
  3. Bekijk het voorbeeld van de verschillende opties door via ‘Instellingen’ steeds een andere filter te selecteren

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 8 april 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.