Hoe stel ik filters in?

Stel filters in om keuzeopties te limiteren en je event communicatie toe te spitsen op keuze's die deelnemers maken in het registratieformulier.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Filters
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul een interne naam en een tekst voor op de event website in
  4. Stel eventueel een limiet en/of prijs in
  5. Selecteer of je een eenvoudig of geavanceerd filter wilt instellen
  6. Kies je voor een eenvoudig filter, dan selecteer je wat er moet gebeuren zodra het limiet is bereikt en stel je de weergave in
  7. Stel de voorwaarden in
  8. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
Een filter kan alleen worden toegevoegd op basis van een gesloten vraag. Gebruik dus het veldtype keuzeoptie, aanvinkvak, ja of nee of aantal.
Handige tip
Heb je een aantal-veld gebruikt in het registratieformulier, dan kies je bij het instellen van een filter of de berekening éénmaal moet plaatsvinden of op basis van het aantal dat een deelnemer ingeeft tijdens het registreren. Vraag je bijvoorbeeld met hoeveel personen iemand aanwezig is, dan kies je ervoor om het filter te berekenen op basis van dit aantal om het limiet correct te berekenen.

Laatste aanpassing

12 november 2021