Hoe stel ik filters in?

Introductie

Stel filters in om keuzeopties te limiteren en je event communicatie toe te spitsen op keuze's die deelnemers maken in het registratieformulier.

In dit help-artikel

Een filter toevoegen

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Filters
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul een interne naam en een tekst voor op de event website in
  4. Stel eventueel een limiet en/of prijs in
  5. Selecteer of je een eenvoudig of geavanceerd filter wilt instellen
  6. Kies je voor een eenvoudig filter, dan selecteer je wat er moet gebeuren zodra het limiet is bereikt en stel je de weergave in
  7. Stel de voorwaarden in
  8. Klik op de button Opslaan

Een filter verwijderen

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Filters
  2. Klik achteraan op om één enkele filter te verwijderen
  3. Verwijder verschillende filters tegelijk door vooraan de filters aan te vinken en klik op de knop Verwijderen
Goed om te weten
Een filter kan alleen worden toegevoegd op basis van een gesloten vraag. Gebruik dus het veldtype keuzeoptie, aanvinkvak, ja of nee of aantal.
Handige tip
Heb je een aantal-veld gebruikt in het registratieformulier, dan kies je bij het instellen van een filter of de berekening éénmaal moet plaatsvinden of op basis van het aantal dat een deelnemer ingeeft tijdens het registreren. Vraag je bijvoorbeeld met hoeveel personen iemand aanwezig is, dan kies je ervoor om het filter te berekenen op basis van dit aantal om het limiet correct te berekenen.

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 6 december 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!