Hoe stel ik prijzen in?

Stel voor betalende events een algemene kostprijs en/of kostprijs per (workshop)keuze in, die in rekening wordt gebracht aan deelnemers.

Een algemene prijs

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Limieten & prijzen
  2. Vul de algemene prijs (incl. BTW) en het BTW-percentage in
  3. Klik op de button Opslaan

Een prijs op basis van workshopkeuze

1. Activeer de workshop-module
  2. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Workshops
  3. Voeg workshops toe en stel hierbij de kostprijs (incl. BTW) en het BTW-percentage in
  4. Klik op de button Opslaan

Een prijs op basis van keuzeopties

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Filters
  2. Voeg filters toe en stel hierbij de kostprijs (incl. BTW) en het BTW-percentage in
  3. Klik op de button Opslaan
Handige tip
Een algemene kostprijs kan worden gecombineerd met een kostprijs op basis van keuzeopties en/of workshops die een gast selecteert in het registratieformulier.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

16 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stel ik prijzen in? Ik help graag.