Hoe stel ik prijzen in?

Stel voor betalende events een algemene kostprijs en/of kostprijs per (workshop)keuze in, die in rekening wordt gebracht aan deelnemers.

Een algemene prijs

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Limieten & prijzen
  2. Vul de algemene prijs (incl. BTW) en het BTW-percentage in
  3. Klik op de button Opslaan

Een prijs op basis van workshopkeuze

1. Activeer de workshop-module
  2. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Workshops
  3. Voeg workshops toe en stel hierbij de kostprijs (incl. BTW) en het BTW-percentage in
  4. Klik op de button Opslaan

Een prijs op basis van keuzeopties

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Filters
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul de gevraagde gegevens in, waaronder de kostprijs (incl. BTW) en het BTW-percentage
  4. Stel de voorwaarde(n) in waar dit filter aan moet worden gekoppeld
  5. Klik op de button Opslaan
Handige tip!
Een algemene kostprijs kan worden gecombineerd met een kostprijs op basis van keuzeopties en/of workshops die een gast selecteert in het registratieformulier.

Laatste aanpassing

3 augustus 2021