Hoe stel ik promocodes in?

Organiseer je een betalend event waarbij bijvoorbeeld VIP-gasten, prijswinnaars of andere relaties korting krijgen op de kostprijs van het event, gebruik dan promocodes. Wordt tijdens het registratieproces een geldige promocode ingevuld, dan wordt de korting direct in mindering gebracht op de reguliere kostprijs. Promoties instellen Ga naar Registratie > Registratiewizard > Promoties Klik op de […]

Hoe stuur ik een (credit)factuur na wijziging of annulering van een registratie?

De registratie namens de gast wijzigen/annuleren Ga naar Gasten > Gastenlijst Zoek de gast, klik op  en vervolgens op de button Wijzigen of Registratie annuleren Om de registratie te wijzigen pas je de gewenste velden aan en klik je op de button Volgende Om de registratie te annuleren bevestig je deze actie door in het […]

Hoe stel ik betaalmethoden in?

Organiseer je een event waarvoor de gasten moeten betalen, dan maak je gebruik van de betaalmodule in Halito!. Biedt gasten de mogelijkheid via een overschrijving te betalen of direct na hun registratie online met bijvoorbeeld creditcard, Bancontact, iDEAL, PayPal of Apple Pay. Betalen via overschrijving Activeer de betaalmodule Ga naar Registratie > Registratiewizard > Betalingen […]

Hoe exporteer ik (credit)facturen?

Ga naar Gasten > Facturen Selecteer eventueel het type (betaalbewijs, factuur of creditnota) Selecteer eventueel betaalde of openstaande facturen Klik op de button Exporteren Selecteer in het popup-venster van welke periode je de facturen wilt exporteren Selecteer of je de facturen wilt exporteren of de factuurlijnen Klik op de button Exporteren Klik op de button […]

Hoe beheer ik creditfacturen?

Ga naar Gasten > Facturen Zoek de gewenste creditfactuur/-facturen: Filter op basis van het type Creditnota Filter op basis van de status: Alle creditfacturen Betaalde creditfacturen Openstaande creditfacturen Gebruik het zoekvenster en zoek op creditfactuurnummer, bedrijfsnaam of naam van de gast Voer de gewenste actie uit: Klik op de button Exporteren om de creditfacturen te […]

Hoe verwerk ik betalingen?

Ga naar Gasten > Facturen Zoek via het zoekvenster de factuur; zoek op factuurnummer, bedrijfsnaam, naam van de gast of gestructureerde mededeling Klik op Geef in het popup-venster dat wordt geopend de gegevens in Klik op de button: Toevoegen en bevestigen als het volledige bedrag is voldaan en de bevestigingsmail mag worden verzonden Toevoegen als […]

Ontvangt een gast altijd een factuur?

Het is niet altijd nodig dat een gast een factuur ontvangt. Denk bijvoorbeeld aan een event voor particulieren waarbij direct na de registratie online betaalt kan worden. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Betalingen Selecteer of de factuur moet worden verzonden: De gast ontvangt geen factuur Een factuur moet wel worden verzonden De gast kiest […]

Welke velden zijn verplicht op de factuur?

Het factuurboek en de facturatievelden zorgen ervoor dat een factuur aan alle wettelijke eisen voldoet. Daarom zijn een aantal velden in de stap ‘Factuurgegevens’ verplicht om in te vullen. Aanvullend kan je een aantal andere velden verbergen of instellen om óók verplicht in te vullen. Organiseer je een betalend event voor particulieren verberg je bijvoorbeeld […]

Waar vind ik een overzicht van alle facturen?

Klik in je Halito!-account op ‘Alle facturen’ Zoek de gewenste factuur/facturen Filter op basis van de status: Alle facturen Betaalde facturen Openstaande facturen Filter op basis van type: Alle facturen Facturen Creditfacturen Gebruik het zoekvenster en zoek op factuurnummer, bedrijfsnaam of gestructureerde mededeling Voer de gewenste actie uit: Exporteer de (selectie van) factuur/facturen door te […]

Hoe stuur ik een betalingsherinnering?

Organiseer je een betalend event waarbij gasten via een overschrijving kunnen betalen, dan verwerk je de betalingen in Halito! en heb je inzicht in openstaande facturen. Gasten waarbij de factuur niet (volledig) is voldaan, hebben de status ‘Bevestigd’, waardoor zij geen e-mailbevestiging met e-ticket ontvangen. Stel de betaalmail in Verwerk de betalingen in Halito! Ga […]

Hoe kies ik een Payment Service Provider (PSP)?

Organiseer je een betalend event en wil je gasten direct na hun registratie laten betalen via bijvoorbeeld creditcard, Bancontact, iDEAL, PayPal of Apple Pay? Voor het daadwerkelijk uitvoeren van betalingen werken we samen met Payment Service Providers (PSP).   Kies een Payment Service Provider Maak een zorgvuldige afweging tussen de verschillende PSP’s zodat je de […]

Hoe beheer ik facturen?

Ga naar ‘Gasten’ > Facturen Zoek de gewenste factuur/facturen Filter op basis van de status: Alle facturen Betaalde facturen Openstaande facturen Gebruik het zoekvenster en zoek op factuurnummer, bedrijfsnaam, naam van de gast of gestructureerde mededeling Voer de gewenste actie uit: Klik op de button ‘Exporteren’ om de creditfacturen te exporteren Klik op  om de creditfactuur […]

Hoe stel ik de opmaak van de factuur in?

Organiseer je een betalend event, dan wordt automatisch een factuur gegenereerd op basis van de kostprijs die een gast verschuldigd is. De opmaak van de factuur stel je zelf in. Ga naar Registratieformulier Ga naar de stap Betalingen Klik op de button ‘Factuurtemplate’ Selecteer of de naam van de gast getoond moeten worden op de […]

Hoe stel ik prijzen in?

Een algemene prijs Ga naar Registratieformulier Ga naar de stap ‘Limieten & Prijzen’ Vul de algemene prijs (incl. BTW) en het BTW-percentage in Klik op de button ‘Opslaan’   Een prijs op basis van gekozen opties Ga naar de stap ‘Filters’ Klik op de button ‘Toevoegen’ Vul de gevraagde gegevens in, waaronder de de kostprijs […]

Hoe voeg ik een factuurboek toe?

Facturen worden verzameld in een factuurboek. Je kan per eventsite een nieuw factuurboek toevoegen of een factuurboek over meerdere events heen gebruiken.   Een nieuw factuurboek toevoegen Ga naar Registratieformulier > Betalingen Klik op de button ‘Factuurboek aanmaken’ Vul de gevraagde gegevens in Klik op de button ‘Opslaan’   Koppel een factuurboek aan het registratieformulier […]

Hoe stel ik betaalmails in?

Organiseer je een betalend event, dan stel je behalve de bevestigingsmail ook betaalmails in. Deze betaalmails worden gestuurd naar het facturatie e-mailadres dat de gast invult tijdens het registreren en kan dus afwijken van het e-mailadres van de gast zelf. Er zijn drie betaalmails: Factuurmail – Zodra een gast succesvol een online betaling uitvoert, wordt […]