Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de betaalmodule, neem dan contact op via support@halito.com.

1. Ga naar Gastenlijst > Facturen
  2. Selecteer in het zoekveld eventueel het type (betaalbewijs, factuur of creditnota)
  3. Selecteer in het zoekveld eventueel betaalde of openstaande facturen
  4. Klik op de button ‘Exporteren’
  5. Selecteer in het popup-venster van welke periode je de facturen wilt exporteren
  6. Selecteer tevens of je de facturen wilt exporteren, of de factuurlijnen
  7. Klik op de button ‘Exporteren’
  8. Klik op de button ‘Sluiten’
  9. Ga naar ‘Downloads’
  10. Klik op de button ‘Ready’ om het bestand te exporteren

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 december 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.