Hoe stuur ik een betalingsherinnering?

Je hebt steeds inzicht in openstaande facturen. Gasten die de betaling nog niet (volledig) hebben voldaan, hebben de status 'Bevestigd'. Zij ontvangen geen e-mailbevestiging met e-ticket.
  1. Stel de betaalmail in
  2. Verwerk de betalingen in Halito!
  3. Ga naar Gasten > Facturen
  4. Selecteer bij Alle facturen de keuzeoptie Openstaande facturen en klik op de button Zoeken
  5. Klik op en bevestig de actie door in het popup-venster te klikken op de button Verzenden
Handige tip!
Controleer na afloop van je event of de facturatie en betalingen volledig in orde zijn alvorens het project te archiveren. Zodra de event website is gearchiveerd worden alle persoonlijke gegevens verwijderd, waaronder de facturen. Het is dan niet meer mogelijk facturen aan te passen, te crediteren of opnieuw te verzenden.

Laatste aanpassing

21 juli 2021