Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de betaalmodule, neem dan contact op via support@halito.com.

Organiseer je een betalend event waarbij gasten via een overschrijving kunnen betalen, dan verwerk je de betalingen in Halito! en heb je inzicht in openstaande facturen. Gasten waarbij de factuur niet (volledig) is voldaan, hebben de status ‘Bevestigd’, waardoor zij geen e-mailbevestiging met e-ticket ontvangen.

1. Verwerk de betalingen in Halito!
  2. Ga naar Gastenlijst > Facturen
  3. Selecteer bij ‘– Alle facturen’ voor de keuzeoptie ‘Openstaande facturen’ en klik op de button ‘Zoeken’
  4. Klik op en bevestig de verzending door in het popup-venster te klikken op de button ‘Verzenden’

Handige tip!
Controleer na afloop van je event of de facturatie en betalingen volledig in orde zijn alvorens het project te archiveren. Zodra de event website is gearchiveerd worden alle persoonlijke gegevens verwijderd, waaronder de facturen. Het is dan niet meer mogelijk om facturen aan te passen, te crediteren of opnieuw te verzenden.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 14 december 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.