Hoe stel ik de opmaak van de factuur in?

Als je een betalend event organiseert wordt automatisch een factuur gegenereerd. Stel de opmaak van de factuur in zodat deze aansluit bij de branding van jouw organisatie.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Betalingen
  2. Klik op de button Factuurtemplate
  3. Selecteer of de naam van de gast getoond moeten worden op de factuur
  4. Upload een headerbeeld
  5. Geef de inhoud van de factuur in:
    • De gegevens van de afzender en betaalgegevens worden automatisch weergegeven op basis van het factuurboek
    • Vul eventueel in het tekstveld voor de factuur praktische informatie in
    • Vul eventueel in het tekstveld voor de creditnota informatie over de wijze van terugbetaling in
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
Om succesvol een header te uploaden houd je rekening met de volgende voorwaarden:
  • Het bestand moet minimaal 600 pixels breed zijn
  • Gebruik een .jpg-bestand
  • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam

Laatste aanpassing

23 juli 2021