Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de betaalmodule, neem dan contact op via support@halito.com.

Organiseer je een betalend event, dan wordt automatisch een factuur gegenereerd op basis van de kostprijs die een gast verschuldigd is. De opmaak van de factuur stel je zelf in.

1. Ga naar Registratieformulier
  2. Ga naar de stap Betalingen
  3. Klik op  button Factuurtemplate
  4. Selecteer of de na(a)m(en) van de gast(en) getoond moeten worden op de factuur
  5. Upload een headerbeeld
  6. Geef de inhoud van de factuur in:
    • De gegevens van de afzender en betaalgegevens worden automatisch weergegeven op basis van het factuurboek
    • Vul in het vrije tekstveld eventueel praktische informatie in, zoals informatie het event of de betalingsvoorwaarden
    • Geef in het vrije tekstveld voor de creditnota informatie over de wijze van terugbetaling in
  7. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Om succesvol een header te uploaden houd je rekening met de volgende voorwaarden:
    • Het bestand moet 1000 pixels breed x 200 pixels hoog zijn
    • Gebruik een .jpg-bestand
    • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 december 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.