Hoe voeg ik een factuurboek toe?

Introductie

Facturen worden verzameld in een factuurboek. Voeg per event website een nieuw factuurboek toe of stel een factuurboek in over meerdere events.

In dit help-artikel

Een factuurboek toevoegen

1. Op account niveau, ga naar Facturatie > tab Factuurboeken
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul de gevraagde gegevens in
  4. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
Als er nog geen (credit)facturen en/of betaalbewijzen zijn gegenereerd, kunnen de gegevens van een factuurboek worden aangepast. Zodra een (credit)factuur of betaalbewijs is gegenereerd is dit niet meer mogelijk.

Koppel een factuurboek aan het registratieformulier

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Betalingen
  2. Selecteer bij Factuurboek en Test factuurboek de juiste factuurboeken
  3. Klik op de button Opslaan
Handige tip
In plaats van steeds een nieuw (test)factuurboek toe te voegen is het ook mogelijk een factuurboek over meerdere events heen te gebruiken.
Handige tip
Facturen kan in BCC naar een mailadres verzenden. Zo kan je je facturen automatisch in jouw boekhoudprogramma verwerken of blijf je perfect op de hoogte. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe verzend ik automatisch alle facturen in BCC naar een door mij gekozen mailadres?

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 3 november 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!