Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de betaalmodule, neem dan contact op via support@halito.com.

Facturen worden verzameld in een factuurboek. Je kan per eventsite een nieuw factuurboek toevoegen of een factuurboek over meerdere events heen gebruiken.

Een nieuw factuurboek toevoegen

1. Ga naar Registratieformulier > Betalingen
  2. Klik op de button ‘Factuurboek aanmaken’
  3. Vul de gevraagde gegevens in
  4. Klik op de button ‘Opslaan’

Koppel een factuurboek aan het registratieformulier

1. Ga naar Registratieformulier > Betalingen
  2. Selecteer bij ‘Factuurboek’ en ‘Selecteer het testfactuurboek’ de betreffende factuurboeken
  3. Klik op de button ‘Opslaan’

Handige tip!
In plaats van steeds een nieuw factuurboek te gebruiken is het ook mogelijk een (test-)factuurboek over meerdere events heen te gebruiken.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 14 december 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.