Hoe stel ik betaalmethoden in?

Organiseer je een betalend event, biedt gasten de mogelijkheid te betalen via een overschrijving of direct na hun registratie online met bijvoorbeeld creditcard, Bancontact, iDEAL, PayPal of Apple Pay.

Betalen via overschrijving

1. Activeer de betaalmodule
  2. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Betalingen
  3. Activeer de mogelijkheid om overschrijvingen toe te staan
  4. Klik op de button Opslaan

Online betalen

1. Activeer de betaalmodule en de optie om online te betalen
  2. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Betalingen
  3. Selecteer jouw Payment Service Provider
  4. Selecteer het gewenste profiel
  5. Klik op de button Opslaan
Handige tip!
Denk goed na welke betaalmethode(n) je wilt aanbieden. Organiseer je een event voor accountmanagers is het wellicht verstandig (ook) de mogelijkheid te bieden om te betalen via een overschrijving. Organiseer je een betalend event voor managers van KMO/MKB-bedrijven, is betaling via creditcard vaak erg handig.

Daarnaast zijn per land verschillen in gangbare betaalmethoden. Zo wordt in Belgiƫ gebruik gemaakt van Bancontact, terwijl in Nederland iDEAL de meest gebruikte betaalmethode is. Welke online betaalmogelijkheden je aanbiedt stel je in in het account van jouw Payment Service Provider.

Laatste aanpassing

20 juli 2021