Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de betaalmodule, neem dan contact op via support@halito.com.

Organiseer je een event waarvoor de gasten moeten betalen, dan maak je gebruik van de betaalmodule in Halito!. Biedt gasten de mogelijkheid via een overschrijving te betalen of direct na hun registratie online met bijvoorbeeld creditcard, Bancontact, iDEAL, PayPal of Apple Pay.

Voor betalingen via overschrijving

1. Ga naar Registratieformulier
  2. Vink bij Instellingen de keuzeoptie ‘Betalend event’ aan
  3. Klik op de button ‘Aan de slag’

Voor online betalingen

1. Ga naar Registratieformulier
  2. Vink bij Instellingen de keuzeopties ‘Betalend event’ én ‘Online betalen’ aan
  3. Klik op de button ‘Aan de slag’
  4. Ga naar de stap ‘Betalingen’
  5. Klik op de button ‘Opslaan’

Handige tip!
Denk goed na welke betaalmethode(n) je wilt aanbieden. Organiseer je een betalend event voor accountmanagers is het wellicht verstandig (ook) de mogelijkheid te bieden om te betalen via een overschrijving. Organiseer je een betalend event voor managers van KMO/MKB-bedrijven, is betaling via creditcard vaak erg handig.

Daarnaast zijn per land verschillen in veelgebruikte betaalmethoden. In België is Bancontact veelgebruikt, terwijl in Nederland iDEAL de meestgebruikte betaalmethode is.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 december 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.