Hoe stel ik het registratieformulier in?

Genodigden registreren zich via het registratieformulier voor het event. Zorg er dus voor dat de flow logisch is opgebouwd en de noodzakelijke instellingen zijn toegepast.

Bekijk de video-uitleg

Of volg deze stappen

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier
  2. Kies bij Type of gasten zichzelf registreren of dat je groepsregistraties aanbiedt
  3. Selecteer de gewenste features en klik op de button Bevestigen
  4. Doorloop de stappen van de registratiewizard
  5. Klik op de button Wizard voltooien
Goed om te weten
De stappen in het registratieformulier worden automatisch beschikbaar zodra de voorgaande stap is afgerond.
Handige tip
Via Registratie - Registratieformulier - Extra features is het steeds mogelijk features te (de)activeren als ze op een later moment (niet) nodig blijken te zijn.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

23 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stel ik het registratieformulier in? Ik help graag.