Hoe stel ik het registratieformulier in?

Het registratieformulier is de basis van de event website. Genodigden melden zich via dit formulier aan voor het event, dus zorg je ervoor dat de flow logisch is opgebouwd en de noodzakelijke instellingen worden toegepast.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard
  2. Selecteer de gewenste features en klik op de button Aan de slag
  3. Doorloop de stappen van de registratiewizard
  4. Na het instellen van de automatische bevestigingsmail klik je op de button Wizard voltooien
  5. Als er geen problemen zijn gevonden klik je op de button Wizard voltooien
  6. Klik tenslotte op de button Registratieproces testen
Goed om te weten
De stappen in de registratiewizard worden automatisch beschikbaar zodra de voorgaande stap is afgerond.
Handige tip
Via Registratie - Registratiewizard - Instellingen is het steeds mogelijk features te (de)activeren als ze op een later moment (niet) nodig blijken te zijn.

Laatste aanpassing

1 december 2021