Hoe voeg ik een veld toe aan het registratieformulier?

Stel de gewenste vragen in het registratieformulier van jouw event website, zodat je alle benodigde informatie hebt voor de uitvoering van het event.
  1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Velden
  2. Klik op de button Veld toevoegen
  3. Kies het gewenste veldtype
  4. Vul een Interne naam in, die alleen voor jou zichtbaar is
  5. Vul de Tekst op de event website in
  6. Indien noodzakelijk selecteer je een veldtag
  7. Heb je gekozen voor het veldtype keuzelijst of aanvinkvak, voeg dan de verschillende keuzeopties toe
  8. Stel de instellingen in
  9. Gebruik je het veld voor verborgen informatie van gasten, selecteer dan de optie Intern veld voor de beheerder
  10. Selecteer of het veld verplicht of optioneel ingevuld moet worden
  11. Laat dit veld eventueel verschijnen op basis van een eerder gegeven antwoord
  12. Klik op de button Opslaan

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

25 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een veld toe aan het registratieformulier? Ik help graag.