Hoe voeg ik een veld toe aan het registratieformulier?

Introductie

Stel de gewenste vragen in het registratieformulier van jouw event website, zodat je alle benodigde informatie hebt voor de uitvoering van het event.

In dit help-artikel

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Velden
  2. Klik op de button Veld toevoegen
  3. Kies het gewenste veldtype
  4. Vul een Interne naam in, die alleen voor jou zichtbaar is
  5. Vul de Tekst op de event website in
  6. Indien noodzakelijk selecteer je een veldtag
  7. Heb je gekozen voor het veldtype keuzelijst of aanvinkvak, voeg dan de verschillende keuzeopties toe
  8. Stel de instellingen in
  9. Gebruik je het veld voor verborgen informatie van gasten, selecteer dan de optie Intern veld voor de beheerder
  10. Selecteer of het veld verplicht of optioneel ingevuld moet worden
  11. Laat dit veld eventueel verschijnen op basis van een eerder gegeven antwoord
  12. Klik op de button Opslaan

Heb je nog vragen?

👋 Hallo, Dana hier! Ben je geholpen met deze uitleg?

In dit help-artikel

We helpen je graag!

Momenteel zijn we niet aanwezig. Stuur alvast een e-mail met jouw vraag, dan beantwoorden we 'm straks.

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 25 november 2022. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!