Hoe koppel ik veldtags?

Voor een uitvoeren van een aantal acties moeten veldtags zijn gekoppeld aan formuliervelden. Hierdoor wordt de juiste data gebruikt of uitgewisseld tussen verschillende tools.

Waar gebruik je veldtags voor?

• Versturen SMS-campagne (mobile_phone)
  • Koppeling met een event app (firstname, lastname, email en optioneel custom veldtags)

Veldtags instellen

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op om een formulierveld te bewerken of op de button Veld toevoegen
  3. Selecteer bij Veldtag de juiste tag
  4. Klik op de button Opslaan

Custom veldtags toevoegen

1. Ga in je Halito!-account naar Extensies
  2. Activeer de extensie API door op het icoon te klikken
  3. Bevestig deze actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja
  4. Open de instellingen van de extensie API
  5. Typ onder Veldtags de gewenste custom veldtags in en klik op het icoon
  6. Klik op de button Opslaan
  7. De custom veldtags zijn nu beschikbaar in de instellingen van de formuliervelden

Laatste aanpassing

19 augustus 2021