Hoe koppel ik veldtags?

Voor een uitvoeren van een aantal acties moeten veldtags zijn gekoppeld aan formuliervelden. Hierdoor wordt de juiste data gebruikt of uitgewisseld tussen verschillende tools.

Waar gebruik je veldtags voor?

• Versturen SMS-campagne (mobile_phone)
  • Koppeling met een event app (firstname, lastname, email en optioneel custom veldtags)

Veldtags instellen

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op de button Veld toevoegen of op om een bestaand formulierveld te bewerken
  3. Selecteer bij Veldtag de juiste tag
  4. Klik op de button Opslaan

Custom veldtags toevoegen

1. Ga in je Halito!-account naar Extensies
  2. Activeer de extensie API door op te klikken
  3. Bevestig deze actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja
  4. Open de instellingen van de extensie API
  5. Typ onder Veldtags de gewenste custom veldtags in en klik op
  6. Klik op de button Opslaan
  7. De custom veldtags zijn nu beschikbaar in de instellingen van de formuliervelden

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

8 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe koppel ik veldtags? Ik help graag.