Voor een uitvoeren van een aantal acties moeten veldtags zijn gekoppeld aan formuliervelden:

Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar ‘Registratieformulier’
  2. Ga naar ‘Velden’
  3. Klik op om een formulierveld te bewerken of klik op de button ‘Veld toevoegen’
  4. Selecteer bij ‘Veldtag’ de juiste veldtag
  5. Klik op de button ‘Opslaan’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.