Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de SMS-module, neem dan contact op via support@halito.com.

Een SMS-campagne is een effectieve manier om je relaties te bereiken. Stuur bijvoorbeeld een SMS-bericht als reminder naar genodigden die zich nog niet hebben aangemeld of naar de aanwezige gasten om hen persoonlijk te bedanken voor hun komst.

Instellingen in het registratieformulier

1. Ga naar Registratieformulier > Velden
  2. Voeg een nieuw veld toe met als veldtype ‘Telefoonnummer’ en kies een standaardwaarde voor het land. De landcode (bijvoorbeeld +32 of +31) wordt automatisch weergegeven in het registratieformulier
  3. Selecteer in de keuzelijst bij ‘veldtag’ de optie ‘mobile_phone’
  4. Klik op de button ‘Opslaan’

Handige tip!
Ben je vergeten het veldtype 'Telefoon' te gebruiken in het registratieformulier? Controleer of de notatie van het telefoonnummer die gasten hebben ingegeven correct is. Je doet dit als volgt:
    1. Ga naar Gastenlijst
    2. Exporteer de gastenlijst, met in ieder geval de kolommen ‘E-mailadres’ en ‘telefoonnummer’
    3. Pas het telefoonnummer aan zoals in onderstaande voorbeelden. Een overzicht van alle landcodes vind je hier.
      • België: 32477000000
      • Nederland: 31600000000
      • UK: 447000000000
    4. Sla het bestand op als .csv-bestand
    5. Importeer het bestand en vink aan dat het selectieveld ‘Waarde moet uniek zijn’ aan

Extra hulp
In bovenstaande stappen worden handelingen in Microsoft Excel beschreven. Op de volgende pagina's vind je uitleg hierover:

Een SMS-campagne maken

1. Ga naar Gastenlijst > Campagne
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’ om een nieuwe SMS-campagne toe te voegen
  3. Geef een interne campagnenaam en naam of telefoonnummer van de afzender in
  4. Vul in de editor de content van de SMS-campagne in
  5. Klik op de button ‘Opslaan’ of ‘Volgende stap’

Een SMS-campagne verzenden

1. Selecteer de datum en tijd waarop de SMS-campagne moet worden verzonden
  2. Selecteer naar wie de SMS-campagne moet worden verzonden:
    • Volledige lijst
    • Groep
    • Aangepaste lijst
  3. Klik op de button ‘Verzenden’
  4. Bevestig het verzenden van de SMS-campagne door in het popup-venster te klikken op de button ‘Ja’

Goed om te weten!
Niet alle karakters kunnen worden gebruikt. Het gaat om: ` ~ ^ { } en | en een enter.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 16 februari 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.