Hoe importeer ik een gastenlijst?

Importeer gasten zodat je hen een persoonlijke uitnodiging kan sturen om zich vervolgens in te schrijven voor jouw event.
  1. Ga naar Logboek > Gasten importeren
  2. Klik op de button Importeren
  3. In het popup-venster dat wordt geopend kies je voor:
    • Genodigden: wanneer de gasten een uitnodiging moeten ontvangen
    • Registraties: wanneer de gasten reeds (via een externe tool) zijn geregistreerd
  4. Bevat jouw gastenlijst een unieke waarde (zoals een CRM-ID) of wil je bestaande gegevens overschrijven, selecteer dan de optie Gebruik een unieke waarde
  5. Klik op de button Bestand kiezen en selecteer het bestand op jouw PC of laptop
  6. Vink het selectieveld aan bij ‘Deze genodigden verwachten van ons te horen vanwege de relatie die we met elkaar hebben of door zelf actief te hebben ingestemd door ons te worden benaderd.’
  7. Klik op de button Volgende
  8. Match de kolommen uit jouw gastenlijst met de formuliervelden in Halito!
  9. Klik op de button Volgende
  10. De import wordt gestart
Handige tip
Indien gasten niet geïmporteerd werden, heb je de mogelijkheid de gasten te exporteren die niet geïmporteerd konden worden zodat je de fouten kan oplossen en de gasten opnieuw kan importeren. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Het aantal gasten in het .csv-bestand wijkt af van het aantal geïmporteerde gasten

Laatste aanpassing

11 november 2021