Hoe importeer ik een gastenlijst?

Importeer gasten zodat je hen een persoonlijke uitnodiging kan sturen om zich vervolgens in te schrijven voor jouw event.
  1. Ga naar Contacten > Registraties
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. In het popup-venster dat wordt geopend kies je voor:
    • Genodigden: als de gast(en) een uitnodiging moeten ontvangen
    • Registraties: als de gast(en) reeds (via een externe tool) zijn geregistreerd
  4. Klik op de button Bestand kiezen en selecteer het bestand op jouw PC of laptop
  5. Bevat jouw gastenlijst een unieke waarde (zoals een CRM-ID) of wil je bestaande gegevens overschrijven, selecteer dan de optie Gebruik een unieke waarde
  6. Selecteer dat genodigden van je verwachten te horen en klik op de button Volgende
  7. Match de kolommen uit jouw gastenlijst met de velden in Halito! en klik op de button Volgende
  8. Selecteer eventueel dat bestaande gegevens overschreven moeten worden
  9. Klik op de button Start import
Handige tip
Indien gasten niet geïmporteerd werden, heb je de mogelijkheid die informatie te exporteren zodat je de fouten kan oplossen en deze gasten opnieuw kan importeren. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

De upload van mijn gastenlijst is (deels) niet gelukt

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

23 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe importeer ik een gastenlijst? Ik help graag.