De upload van mijn gastenlijst is (deels) niet gelukt

Het kan voorkomen dat niet alle gasten worden geïmporteerd in Halito!. Bekijk om welke gasten het gaat, wat de reden is dat zij niet geïmporteerd konden worden en neem waar nodig actie.

Bekijk om welke gasten het gaat

1. Ga naar Logboek > Gasten importeren
  2. Klik op voor de import waarvan niet alle gasten zijn geïmporteerd
  3. Klik op de link in het popup-venster dat wordt getoond of ga naar Logboek > Exports
  4. Klik op voor de export die je hebt gegenereerd om deze te downloaden

De meest voorkomende fouten

• Dubbele e-mailadressen: ieder e-mailadres moet uniek zijn en wordt slechts één keer geïmporteerd
  • Foutief e-mailadres:
    • Het e-mailadres eindigt op een niet-bestaande extensie (naam@domeinnaam.c in plaats van naam@domeinnaam.com)
    • Er zijn spaties geplaatst voor, achter of in het e-mailadres
    • In het e-mailadres ontbreekt het @
    • In het e-mailadres staat een apostrof
  • Niet alle verplichte gegevens zijn ingevuld: wanneer je gasten importeert als registraties, dan moeten alle formuliervelden die verplicht zijn ingesteld in het registratieformulier ook worden geïmporteerd

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

30 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van De upload van mijn gastenlijst is (deels) niet gelukt Ik help graag.