Stel vragen op basis van eerder gegeven antwoorden, zodat je jouw gasten alleen relevante vragen stelt. Denk bijvoorbeeld aan dieetwensen voor gasten die aanwezig zijn, of de programmakeuze van de partner wanneer deze ook aanwezig is.

Bij het registratieformulier

1. Ga naar ‘Registratieformulier’
  2. Ga naar ‘Velden’
  3. Klik op de button ‘Veld toevoegen’
  4. Kies in het popup-venster voor een veldtype ‘keuzelijst’, ‘aanvinkvak’ of ‘Ja of nee’
  5. Stel vraag A
  6. Voeg een nieuw formulierveld toe voor vraag B
  7. Onderin beeld worden de instellingen voor de boomstructuur getoond:
    • Selecteer vraag A als bepalend veld
    • Selecteer de waarde
    • Selecteer de keuzeoptie op basis waarvan vraag B moet verschijnen
    • Klik eventueel op de button ‘Toevoegen’ om extra voorwaarden toe te voegen op basis waarvan vraag B verschijnt
  8. Klik op de button ‘Opslaan’

Bij het enquêteformulier

1. Ga naar ‘Enquête’
  2. Kies voor het tabblad ‘Configuratie’ en vervolgens voor ‘Formuliervelden’
  3. Klik op de button ‘Veld toevoegen’
  4. Stel vraag A, met als veldtype een keuzeveld
  5. Voeg een nieuw formulierveld toe voor vraag B en klik op de button ‘Opslaan’
  6. Onderin beeld verschijnen de instellingen voor de boomstructuur:
    • Selecteer vraag A als bepalend veld
    • Selecteer de waarde
    • Selecteer de keuzeoptie op basis waarvan vraag B moet verschijnen
    • Klik eventueel op de button ‘Toevoegen’ om extra voorwaarden toe te voegen op basis waarvan vraag B verschijnt
  7. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Goed om te weten!
Zijn er meerdere voorwaarden toegevoegd op basis waarvan vraag B verschijnt, dan verschijnt vraag B wanneer aan één van de voorwaarden is voldaan.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.