Hoe laat ik een vraag verschijnen op basis van een vorig antwoord?

Stel vragen op basis van eerder gegeven antwoorden zodat deelnemers alleen relevante vragen zien, zoals dieetwensen voor gasten die aanwezig zijn of de programmakeuze van de partner als die ook aanwezig is.

In het registratieformulier

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op de button Veld toevoegen of op om een bestaand formulierveld te bewerken
  3. Kies in het popup-venster voor het type keuzeopties, aanvinkvak, ja of nee of aantal
  4. Vul de instellingen voor dit formulierveld in en klik op de button Opslaan
  5. Klik op de button Veld toevoegen en voeg een nieuw formulierveld toe voor de vervolgvraag
  6. Onderin beeld worden de instellingen voor de boomstructuur getoond:
    • Selecteer de eerste vraag als bepalend veld
    • Selecteer de waarde
    • Selecteer de keuzeoptie op basis waarvan de vervolgvraag moet verschijnen
    • Klik eventueel op de button Toevoegen om extra voorwaarden toe te voegen
  7. Klik op de button Opslaan

In het enquêteformulier

1. Ga naar Communicatie > Enquêtes > Configuratie > Formuliervelden
  2. Klik op de button Veld toevoegen of op om een bestaand formulierveld te bewerken
  3. Vul de instellingen voor dit formulierveld in, kies als veldtype voor keuzelijst, radioknop, aanvinkvak of nummeriek veld en klik op de button Opslaan en sluiten
  4. Klik op de button Veld toevoegen en voeg een nieuw formulierveld toe voor de vervolgvraag
  5. Vul de instellingen voor dit formulierveld in en klik op de button Opslaan
  6. Onderin beeld verschijnen de instellingen voor de boomstructuur:
    • Selecteer de eerste vraag als bepalend veld
    • Selecteer de waarde
    • Selecteer de keuzeoptie op basis waarvan de vervolgvraag moet verschijnen
    • Klik eventueel op de button Toevoegen om extra voorwaarden toe te voegen
  7. Klik op de button Opslaan en sluiten
Goed om te weten
Zijn er meerdere voorwaarden ingesteld op basis waarvan de vervolgvraag verschijnt, dan verschijnt deze vraag als aan één van de voorwaarden is voldaan.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

12 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe laat ik een vraag verschijnen op basis van een vorig antwoord? Ik help graag.