Het is niet altijd nodig dat iedere gast alle formuliervelden invult. Zo is het telefoonnummer van gasten waarschijnlijk niet noodzakelijk om een succesvol event te organiseren, hoewel je graag voorafgaand aan het event een SMS-bericht stuurt.

1. Ga naar ‘Registratieformulier’
  2. Ga naar ‘Velden’
  3. Klik op om een formulierveld te bewerken of klik op de button ‘Veld toevoegen’
  4. Kies onder ‘Veld tonen op registratieformulier’ voor de keuzeoptie ‘Verplicht’
  5. Klik op de button ‘Opslaan’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.