Hoe stel ik in welke formuliervelden (niet) verplicht zijn?

Het is niet altijd nodig dat deelnemers alle formuliervelden invullen. Zo is het telefoonnummer niet noodzakelijk om een event te organiseren, maar wil je wel weten welke workshop een deelnemer bijwoont.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op de button Veld toevoegen of klik op om een bestaand formulierveld te bewerken
  3. Selecteer bij Veld tonen op registratieformulier de optie Verplicht of Zichtbaar (als het niet verplicht is)

Laatste aanpassing

4 november 2021