Hoe stel ik in welke formuliervelden (niet) verplicht zijn?

Het is niet altijd nodig dat iedereen alle formuliervelden invult. Zo is het telefoonnummer van gasten niet nodig om een event te organiseren, maar geeft de mogelijkheid een SMS-bericht met praktische informatie te sturen.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op de button Veld toevoegen of bewerk een bestaand formulierveld door op te klikken
  3. Selecteer bij Veld tonen op registratieformulier de optie Verplicht of Zichtbaar (als het niet verplicht is)

Laatste aanpassing

20 juli 2021