Ontvangt een gast altijd een factuur?

Het is niet altijd nodig dat een gast een factuur ontvangt. Denk bijvoorbeeld aan een event voor particulieren waarbij direct na de registratie online betaalt kan worden.

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Betalingen
  2. Selecteer of de factuur moet worden verzonden:
    • De gast ontvangt geen factuur
    • Een factuur moet wel worden verzonden
    • De gast kiest dit zelf
  3. Klik op de button Opslaan
Dit help-artikel is het laatst aangepast op 8 juni 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. We helpen je graag als je vragen hebt.