Hoe stel ik een wachtlijst in?

Verwelkom zoveel mogelijk gasten op jouw event, door slim gebruik te maken van een wachtlijst. Meldt een geregistreerde gast zich af, dan nodig je iemand van de wachtlijst uit.
  1. Activeer de wachtlijst
  2. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Velden
  3. Klik op om een bestaand veld te bewerken of voeg een nieuw veld toe
  4. Selecteer de optie Veld tonen op het registratieformulier van de wachtlijst
  5. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
De velden voornaam, achternaam en e-mailadres worden automatisch gevraagd op het registratieformulier van de wachtlijst. Je hoeft deze instelling alleen toe te passen op andere vragen die je ook op het registratieformulier wilt weergeven.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

23 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stel ik een wachtlijst in? Ik help graag.