Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de betaalmodule, neem dan contact op via support@halito.com.

Organiseer je een betalend event waarbij bijvoorbeeld VIP-gasten, prijswinnaars of andere relaties korting krijgen op de kostprijs van het event, gebruik dan promocodes. Wordt tijdens het registratieproces een geldige promocode ingevuld, dan wordt de korting direct in mindering gebracht op de reguliere kostprijs.

Promoties instellen

1. Ga naar Registratieformulier
  2. Ga naar de stap ‘Promoties’
  3. Klik op de button ‘Toevoegen’
  4. Vul een naam in en pas eventueel het label op de event website aan
  5. Selecteer de berekeningswijze en vul de korting in
  6. Selecteer of het een vroegboekkorting betreft of dat men gebruik maakt van een kortingscode
  7. Selecteer tenslotte of de korting berekend moet worde op de ingestelde basisprijs of op basis van specifiek ingestelde kosten
  8. Klik op de button ‘Opslaan’

Promocodes toevoegen of aanmaken

1. Klik op voor de promotie
  2. Klik op de button ‘Beheer kortingscodes’
  3. Voeg promocodes toe door:
    • Manueel één of meerdere codes toe te voegen
    • Willekeurige codes te genereren
    • Codes te importeren

Goed om te weten!
Geeft een promocode volledig gratis toegang tot het event, dan wordt tijdens het registratieproces niet gevraagd naar de factuurgegevens en wordt geen factuur gegenereerd.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 7 december 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.