Hoe stel ik promocodes in?

Stel promocodes in voor betalende events waarbij kortingen beschikbaar zijn. Na het invullen van een geldige promocode tijdens het registratieproces wordt de korting direct in mindering gebracht op de standaard kostprijs.

Promoties instellen

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Promoties
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul een naam in en pas eventueel het label op de event website aan
  4. Selecteer de berekeningswijze en vul de korting in
  5. Selecteer of het een vroegboekkorting betreft of dat deelnemers een kortingscode moeten invullen
  6. Selecteer of de korting berekend moet worden op de basisprijs of op basis van specifiek ingestelde kosten
  7. Klik op de button Opslaan

Promocodes toevoegen

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Promoties
  2. Klik op voor de promotie waaraan je promocodes wilt toevoegen
  3. Klik op de button Beheer kortingscodes
  4. Voeg promocodes toe:
    • Voeg manueel één of meerdere promocodes toe
    • Genereer willekeurige promocodes
    • Importeer promocodes

Laatste aanpassing

15 oktober 2021