Hoe stel ik promocodes in?

Organiseer je een betalend event waarbij bijvoorbeeld VIP-gasten, prijswinnaars of andere relaties korting krijgen op de kostprijs van het event, gebruik dan promocodes. Wordt tijdens het registratieproces een geldige promocode ingevuld, dan wordt de korting direct in mindering gebracht op de reguliere kostprijs.

Promoties instellen

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Promoties
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul een naam in en pas eventueel het label op de event website aan
  4. Selecteer de berekeningswijze en vul de korting in
  5. Selecteer of het een vroegboekkorting betreft of dat deelnemers een kortingscode moeten invullen
  6. Selecteer of de korting berekend moet worden op de basisprijs of op basis van specifiek ingestelde kosten
  7. Klik op de button Opslaan

Promocodes toevoegen

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Promoties
  2. Klik op voor de promotie waaraan je promocodes wilt toevoegen
  3. Klik op de button Beheer kortingscodes
  4. Voeg promocodes toe:
    • Voeg manueel één of meerdere promocodes toe
    • Genereer willekeurige promocodes
    • Importeer promocodes
Goed om te weten!
Geeft een promocode volledig gratis toegang tot het event, dan wordt tijdens het registratieproces niet gevraagd naar de factuurgegevens en wordt geen factuur gegenereerd.

Laatste aanpassing

14 juli 2021