Hoe stel ik promocodes in?

Stel promocodes in voor betalende events waarbij kortingen beschikbaar zijn. Na het invullen van een geldige promocode tijdens het registratieproces wordt de korting direct in mindering gebracht.

Promoties instellen

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Promoties
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul een interne naam in en pas eventueel het label op de event website aan
  4. Selecteer de berekeningswijze en vul de korting in
  5. Selecteer of het een vroegboekkorting betreft of een kortingscode moet worden invullen
  6. Selecteer of de korting berekend moet worden op de basisprijs of op basis van specifiek ingestelde kosten
  7. Klik op de button Opslaan

Promocodes toevoegen

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Promoties
  2. Klik op voor de promotie waaraan je promocodes wilt toevoegen
  3. Klik op de button Beheer kortingscodes
  4. Voeg promocodes toe:
    • Voeg manueel één of meerdere promocodes toe
    • Genereer willekeurige promocodes
    • Importeer promocodes

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

3 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stel ik promocodes in? Ik help graag.