Hoe kunnen deelnemers ook hun netwerk uitnodigen?

Wil je dat deelnemers van jouw event ook hun netwerk kunnen uitnodigen? Via een aantal stappen voeg je een tell-a-friend-functionaliteit toe aan jouw event communicatie.

Activeer de tell-a-friend feature

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Instellingen
  2. Selecteer de optie Gasten mogen nieuwe gasten uitnodigen
  3. Klik op de button Aan de slag

Stel het aantal uitnodigingen per gast in

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Toegang
  2. Vul onder Aantal uitnodigingen per gast het maximum aantal uitnodigingen in dat iedere gast mag versturen

Stel de persoonlijke uitnodigingsmail in

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Automatische e-mails
  2. Klik opvoor Persoonlijke uitnodigingsmail om deze e-mail te activeren of op om de bestaande uitnodigingsmail te bewerken
  3. Vul een generieke tekst in
  4. Ga in de editor naar Personaliseer > Knoppen of Links > Registreren
  5. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten!
De persoonlijke uitnodigingsmail moet de personalisatietags van de voor- en achternaam van de gast bevatten. Hierdoor weet de genodigde door wie hij/zij wordt uitgenodigd.
Handige tip!
Gebruik de personalisatietag 'Persoonlijke boodschap' via Personaliseer - Tell-a-friend om in het e-mailbericht de persoonlijke boodschap weer te geven die de gast heeft ingegeven.
Goed om te weten!
Om privacy-redenen worden genodigden via de tell-a-friend functionaliteit niet weergegeven in de gastenlijst en zijn persoonsgegevens in de e-maillogs geanonimiseerd.

Laatste aanpassing

14 juli 2021