Hoe stel ik de opmaak van het e-ticket in?

Voeg een persoonlijk e-ticket toe in de bevestigingsmail of andere e-mailcampagnes. Door de barcode te scannen heb je inzicht in de shows/no-shows en kan je een gericht communiceren na afloop van het event.
  1. Activeer het e-ticket
  2. Ga naar Registratie > Registratieformulier > E-ticket
  3. Selecteer een type barcode dat je wilt gebruiken
  4. Klik op de button Kies een bestand om een headerbeeld te uploaden
  5. Ga in de editor naar Personaliseer > Barcode om de barcode in te voegen
  6. Typ in het tekstveld bijvoorbeeld praktische informatie en maak gebruik van personalisatietags
  7. Klik op de button Kies een bestand om een footerbeeld te uploaden
  8. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
Houd rekening met de volgende voorwaarden om een bestand succesvol te uploaden:
  • Het bestand moet minimaal 600 pixels breed zijn
  • Gebruik een .jpg-bestand
  • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam
Handige tip
Upload je een beeld in de header of footer van bijvoorbeeld 500 pixels hoog, dan wordt het achter de tekst weergegeven. Hierdoor is het mogelijk bijvoorbeeld een certificaat te realiseren.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

2 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stel ik de opmaak van het e-ticket in? Ik help graag.