Hoe koppel ik Ingenico aan Halito!?

Introductie

Je organiseert betalende events en maakt gebruik van Ingenico als Payment Service Provider. Koppel het Ingenico-account aan jouw Halito!-account om online betalingen te kunnen aanbieden.

In dit help-artikel

1. Ga in je Halito!-account naar Extensies
  2. Activeer de extensie Ingenico door te klikken op
  3. Bevestig deze actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja
  4. Open de instellingen
  5. Klik op de button Toevoegen
  6. Vul een naam voor het profiel in
  7. Vul het test en live key in
  8. Vul de test en live secret key in
  9. Vul de test en live merchant ID in
  10. Klik op de button Opslaan

Heb je nog vragen?

👋 Hallo, Dana hier! Ben je geholpen met deze uitleg?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 9 februari 2022. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!