Waar vind ik een overzicht van alle facturen?

Organiseer je betalende events, dan is het makkelijk om alle facturen op één plaats beschikbaar te hebben. Op die manier verwerk je efficiënt betalingen of zoek je snel de juiste informatie op.
  1. Ga in je Halito!-account naar Alle facturen
  2. Zoek de gewenste factuur/facturen
    • Gebruik het zoekvenster en zoek op factuurnummer, bedrijfsnaam of gestructureerde mededeling
    • Filter op basis van de status
      • Alle facturen
      • Betaalde facturen
      • Openstaande facturen
    • Filter op basis van type
      • Alle facturen
      • Facturen
      • Creditfacturen
  3. Voer de gewenste actie uit
    • Klik op  om de factuur te openen
    • Klik op de naam van het factuurboek om de betaling te verwerken
    • Klik op de naam van de event website om naar het dashboard van die event website te gaan
    • Exporteer de (selectie van) factuur/facturen door te klikken op de button Exporteren
      • Kies de periode waarvan je een export wilt maken
      • Selecteer of je de facturen of factuurlijnen wilt exporteren
      • Klik op de button Exporteer
      • De export wordt gegenereerd en vind je bij Downloads

Laatste aanpassing

23 juli 2021