Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de betaalmodule, neem dan contact op via support@halito.com.

Voor deze stappen heb je bepaalde gebruikersrechten nodig
Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners en Managers. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

1. Klik in je Halito!-account op ‘Alle facturen’
  2. Zoek de gewenste factuur/facturen
    • Filter op basis van de status:
      • Alle facturen
      • Betaalde facturen
      • Openstaande facturen
    • Filter op basis van type:
      • Alle facturen
      • Facturen
      • Creditfacturen
    • Gebruik het zoekvenster en zoek op factuurnummer, bedrijfsnaam of gestructureerde mededeling
  3. Voer de gewenste actie uit:
    • Exporteer de (selectie van) factuur/facturen door te klikken op de button ‘Exporteren’
      • Kies de periode waarvan je een export wilt maken
      • Selecteer of je de facturen of factuurlijnen wilt exporteren
      • Klik op de button ‘Exporteer’
      • De export wordt gegenereerd en vind je bij ‘Downloads’
    • Klik op  om de factuur in een nieuw tabblad te openen
    • Klik op de naam van het factuurboek om de betaling te verwerken
    • Klik op de naam van de eventsite om naar het dashboard van die eventsite te gaan

Handige tip!
Bepaal zelf welke informatie je ziet op deze pagina. Klik op het tandwiel-icoontje, selecteer de gewenste kolommen en klik op de button 'Ok'.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 14 december 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.