Waar vind ik een overzicht van alle facturen?

Introductie

Organiseer je betalende events, dan is het makkelijk om alle facturen op één plaats beschikbaar te hebben. Op die manier verwerk je efficiënt betalingen of zoek je snel de juiste informatie op.

In dit help-artikel

1. Ga in je Halito!-account naar Alle facturen
  2. Zoek de gewenste factuur/facturen
    • Gebruik het zoekvenster en zoek op factuurnummer, bedrijfsnaam of gestructureerde mededeling
    • Filter op basis van de status
      • Alle facturen
      • Betaalde facturen
      • Openstaande facturen
    • Filter op basis van type
      • Alle facturen
      • Facturen
      • Creditfacturen
  3. Voer de gewenste actie uit
    • Klik op om de factuur te openen
    • Klik op de naam van het factuurboek om de betaling te verwerken
    • Klik op de naam van de event website om naar het dashboard van die event website te gaan
    • Exporteer de (selectie van) factuur/facturen door te klikken op de button Exporteren
      • Kies de periode waarvan je een export wilt maken
      • Selecteer of je de facturen of factuurlijnen wilt exporteren
      • Klik op de button Exporteer
      • De export wordt gegenereerd en vind je bij Downloads

Heb je nog vragen?

👋 Hallo, Dana hier! Ben je geholpen met deze uitleg?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 5 november 2021. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!