Hoe stel ik limieten op onderdelen in?

Organiseer je een event dat op verschillende dagen plaatsvindt of waarbij meerdere sessies worden aangeboden? Stel een limiet in op het aantal gasten dat zich voor iedere dag of sessie kan registreren.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Filters
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul een (interne) naam en het aantal beschikbare plaatsen in
  4. Selecteer het filtertype Eenvoudige filter
  5. Selecteer op basis van welk formulierveld het aantal beschikbare plaatsen voor dit filter moet dalen
  6. Selecteer of de keuzeoptie geblokkeerd of verborgen moet worden zodra het limiet is bereikt
  7. Selecteer op basis van welk keuzeantwoord het aantal beschikbare plaatsen voor dit filter moet dalen
  8. Kies of het aantal beschikbare plaatsen moet worden weergegeven
  9. Klik op de button Opslaan
Handige tip!
Op het moment dat de bezoeker klikt op de bevestigingsbutton wordt gecontroleerd of het limiet al dan niet is bereikt. Mocht het limiet zijn bereikt wordt een melding weergegeven.

Laatste aanpassing

20 juli 2021