Organiseer je een event dat op verschillende dagen plaatsvindt, of waarbij meerdere sessies worden aangeboden? Stel dan een limiet in op het aantal gasten dat zich voor ieder programma onderdeel kan aanmelden.

1. Ga naar ‘Registratieformulier’
  2. Ga naar ‘Filters’
  3. Klik op de button ‘Toevoegen’
  4. Vul een interne naam en het aantal beschikbare plaatsen in
  5. Selecteer op basis van welk formulierveld het aantal beschikbare plaatsen voor dit filter moet dalen
  6. Klik op de button ‘Opslaan’

Handige tip!
Op het moment dat de bezoeker klikt op de bevestigingsbutton wordt gecontroleerd of het limiet al dan niet is bereikt. Mocht het limiet zijn bereikt wordt een melding weergegeven. Hierbij wordt de tekst gebruikt die je instelt 'Label op de eventsite'.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.