Hoe stel ik limieten op onderdelen in?

Organiseer je een event dat op verschillende dagen plaatsvindt of waarbij meerdere sessies worden aangeboden? Stel een limiet in op het aantal gasten dat zich voor iedere dag of sessie kan registreren.
  1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Filters
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul een interne naam en een tekst voor op de event website in
  4. Vul een limiet en eventueel een prijs in
  5. Selecteer het filtertype Eenvoudige filter
  6. Selecteer op basis van welk formulierveld het aantal beschikbare plaatsen moet dalen
  7. Selecteer of de keuzeoptie geblokkeerd of verborgen moet worden zodra het limiet is bereikt
  8. Selecteer op basis van welk keuzeantwoord het aantal beschikbare plaatsen moet dalen
  9. Selecteer of het aantal beschikbare plaatsen (en eventuele prijs) moet worden weergegeven
  10. Klik op de button Opslaan
Handige tip
Heb je een aantal-veld gebruikt in het registratieformulier, dan kies je bij het instellen van een filter of de berekening éénmaal moet plaatsvinden of op basis van het aantal dat een deelnemer ingeeft tijdens het registreren. Vraag je bijvoorbeeld met hoeveel personen iemand aanwezig is, dan kies je ervoor om het filter te berekenen op basis van dit aantal om het limiet correct te berekenen.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

2 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stel ik limieten op onderdelen in? Ik help graag.