Hoe voeg ik een afbeelding toe?

Beelden spreken enorm tot de verbeelding en het is daarom ook aan te raden in je event communicatie gebruik te maken van foto's. Dat kunnen bijvoorbeeld foto's zijn van de sprekers, de locatie of de vorige editie van je event.
  1. Upload de afbeelding in de mediagalerij
  2. Voeg een nieuwe pagina/e-mailcampagne toe of klik op om een bestaande pagina/e-mailcampagne te bewerken
  3. Plaats de cursor op de positie waar je de afbeelding wilt plaatsen
  4. Ga in de editor naar Invoegen > Afbeelding
  5. Klik in het popup-venster op
  6. Klik op de naam van de afbeelding die je wilt gebruiken
  7. Pas eventueel het formaat van de afbeelding aan
  8. Klik op de button Oké
  9. Klik op de button Opslaan (en sluiten)
Handige tip
Stel bij het formaat van de afbeelding als breedte 100% in, typ bij hoogte 'auto' en selecteer de optie 'Verhoudingen behouden'. Hierdoor wordt de afbeelding correct getoond op mobiele devices.
Goed om te weten
Stel bij het formaat van afbeeldingen een breedte van maximaal 560 pixels in wanneer je de afbeelding plaatst in een e-mailcampagne. Hierdoor wordt het e-mailbericht altijd correct weergegeven bij de ontvanger.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

6 december 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een afbeelding toe? Ik help graag.