Hoe voeg ik een afbeelding toe?

Introductie

Beelden spreken enorm tot de verbeelding en het is daarom ook aan te raden in je event communicatie gebruik te maken van foto's. Dat kunnen bijvoorbeeld foto's zijn van de sprekers, de locatie of de vorige editie van je event.

In dit help-artikel

Video

Uitleg

1. Upload de afbeelding in de mediagalerij
  2. Voeg een nieuwe pagina/e-mailcampagne toe of klik op om een bestaande pagina/e-mailcampagne te bewerken
  3. Plaats de cursor op de positie waar je de afbeelding wilt plaatsen
  4. Ga in de editor naar Invoegen > Afbeelding
  5. Klik in het popup-venster op
  6. Klik op de naam van de afbeelding die je wilt gebruiken
  7. Pas eventueel het formaat van de afbeelding aan
  8. Klik op de button Oké
  9. Klik op de button Opslaan (en sluiten)
Handige tip
Stel bij het formaat van de afbeelding als breedte 100% in, typ bij hoogte 'auto' en selecteer de optie 'Verhoudingen behouden'. Hierdoor wordt de afbeelding correct getoond op mobiele devices.
Goed om te weten
Stel bij het formaat van afbeeldingen een breedte van maximaal 560 pixels in wanneer je de afbeelding plaatst in een e-mailcampagne. Hierdoor wordt het e-mailbericht altijd correct weergegeven bij de ontvanger.

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 4 maart 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!