Hoe voeg ik een afbeelding toe?

Beelden spreken enorm tot de verbeelding en het is daarom ook aan te raden in je event communicatie gebruik te maken van foto's. Dat kunnen bijvoorbeeld foto's zijn van de sprekers, de locatie of de vorige editie van je event.
  1. Upload het bestand in de mediagalerij
  2. Bewerk de pagina, e-mailcampagne, automatische e-mail, bericht of e-ticket waaraan je de afbeelding wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina/e-mailcampagne toe
  3. Plaats de cursor op de positie waar je de afbeelding wit toevoegen
  4. Ga in de editor naar Invoegen > Afbeelding
  5. Klik in het popup-venster op het icoon
  6. Klik op de naam van de afbeelding die je wilt gebruiken
  7. Pas eventueel het formaat van de afbeelding aan
  8. Klik op de button Oké
  9. Klik op de button Opslaan (en sluiten)
Handige tip!
Stel bij het formaat van de afbeelding als breedte 100% in, typ bij hoogte 'auto' en selecteer de optie 'Verhoudingen behouden'. Hierdoor wordt de afbeelding correct getoond op mobiele devices.
Goed om te weten!
Stel bij het formaat van afbeeldingen een breedte van maximaal 560 pixels in wanneer je de afbeelding plaatst in een e-mailcampagne. Hierdoor wordt het e-mailbericht altijd correct weergegeven bij de ontvanger.

Laatste aanpassing

14 juli 2021