1. Upload de bestanden in de mediagalerij
  2. Ga naar Informeren > Pagina’s of Informeren > Campagnes
  3. Bewerk de pagina/campagne waaraan je de afbeelding wilt toevoegen door te klikken op het icoon  of maak een nieuwe pagina/campagne aan
  4. Plaats de cursor op de positie waar de afbeelding moet worden getoond
  5. Ga in de editor naar ‘Invoegen’ > ‘Afbeelding’
  6. Klik in het popup-venster op het icoon
  7. Klik op de naam van de afbeelding die je wilt gebruiken
  8. Pas eventueel het formaat van de afbeelding aan
  9. Klik op de button ‘Oké’
  10. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Stel bij het formaat van de afbeelding als breedte 100% in, typ bij hoogte 'auto' en selecteer de optie 'Verhoudingen behouden'. Hierdoor wordt de afbeelding correct getoond op mobiele devices. Plaats je een afbeelding in een e-mailcampagne is dit niet nodig. De afbeelding wordt dan automatisch correct getoond op mobiele devices.

Goed om te weten!
Stel bij het formaat van afbeeldingen een breedte van maximaal 560 pixels in wanneer je de afbeelding plaatst in een e-mailcampagne. Hierdoor wordt het e-mailbericht altijd correct weergegeven bij de ontvanger.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 6 april 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.