Hoe stuur ik een e-mailcampagne?

Een e-mailcampagne maken

1. Ga naar ‘Gastenlijst’ > ‘Campagnes’
  2. Klik op de button ‘Template maken’
  3. In het popup-venster dat wordt geopend kies je voor:
    • ‘Genodigden’: campagne naar niet-geregistreerde gasten
    • ‘Registratie toevoegen’: campagne naar geregistreerde gasten
  4. Vul een interne campagnenaam in
  5. Selecteer de taal van het e-mailtemplate (alleen bij een meertalige eventsite)
  6.  Pas eventueel de afzender- en antwoordadres aan of stel een persoonlijke afzender per gast in
  7. Vul het onderwerp van de e-mailcampagne in
  8. Vul in de editor de content van de e-mailcampagne in
  9. Klik op de button ‘Opslaan’ of ‘Volgende stap’

Handige tip!
Plaats een persoonlijke link in de e-mailcampagne, zodat een afgeschermd registratieformulier wordt geopend en reeds bekende gegevens worden ingevuld.

Handige tip!
De personalisatiecodes kunnen ook worden gebruikt in het onderwerp van e-mailcampagnes.

Een e-mailcampagne verzenden

1. Selecteer de datum en tijd waarop de e-mailcampagne moet worden verzonden
  2. Selecteer naar wie de e-mailcampagne moet worden verzonden:
    • Volledige lijst
    • Groep
    • Aangepaste lijst
  3. Klik op de button ‘Verzenden’
  4. Bevestig het verzenden van de e-mailcampagne door in het popup-venster te klikken op de button ‘Ja’

Laatste aanpassing

3 augustus 2021