Hoe stuur ik een e-mail als test naar mezelf?

Stuur jezelf de e-mailcampagne voordat je deze naar alle genodigden of geregistreerde gasten stuurt. Zo controleer je of de opmaak in orde is, de personalisatie klopt en de communicatie- en registratieflow vlekkeloos verloopt.

Voeg jezelf toe aan de gastenlijst

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Kies in het popup-venster of je jezelf wilt toevoegen als genodigde of geregistreerde gast
  4. Vul alle formuliervelden in die zijn gebruikt als personalisatietag in de e-mailcampagne
  5. Klik op de button Bevestigen

Stuur de e-mailcampagne naar jezelf

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. Klik op voor een bestaande campagne of voeg een nieuwe campagne toe
  3. Selecteer bij Wanneer wil je deze campagne verzenden? voor Nu
  4. Selecteer bij Naar wie wil je deze campagne sturen? voor Aangepaste lijst
  5. Typ in het zoekvenster je eigen naam in – het zoeken start automatisch
  6. Klik op voor je naam
  7. Klik op de button Verzenden
  8. Klik in het popup-venster op de button Ja

Laatste aanpassing

21 juli 2021