Voordat je een e-mailcampagne definitief verzendt, stuur je deze als test naar jezelf (en enkele collega’s). Op die manier controleer je of de opmaak in orde is, de personalisatie klopt en de communicatie- en registratieflow vlekkeloos verloopt.

Voeg jezelf toe aan de gastenlijst

1. Ga naar Registreren > Gastenlijst
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’
  3. Vul alle formuliervelden in die worden gebruikt als personalisatie in de e-mailcampagne
  4. Vul ook de (verplichte) formuliervelden ‘Taal’, ‘Geantwoord’, ‘Uitgeschreven op e-mails’ en ‘E-mailadres’ in
  5. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Stuur de e-mailcampagne naar jezelf

1. Ga naar Uitnodigen > Campagnes
  2. Klik op voor een bestaande campagne, of voeg een nieuwe campagne toe
  3. Selecteer bij ‘Wanneer wil je deze mailing versturen?’ voor ‘Nu’
  4. Selecteer bij ‘Naar wie wil je de mailing sturen?’ voor ‘Aangepaste lijst’
  5. Vul je eigen e-mailadres in (het zoeken wordt automatisch gestart) en vink het selectieveld voor je naam aan
  6. Herhaal eventueel de voorgaande stap wanneer je de testmail naar meerdere collega’s wilt sturen
  7. Klik op de button ‘Verzenden’
  8. Klik in het popup-venster op de button ‘Ja’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.