Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de mogelijkheid gasten via een persoonlijke afzender te mailen, neem dan contact op via support@halito.com.

Tijdens het opstellen van een e-mailcampagnes geef je de naam en e-mailadres van de afzender in, evenals een antwoord e-mailadres. De e-mailcampagne wordt naar alle gasten verstuurt vanuit dezelfde afzender. Het is echter ook mogelijk iedere gast uit te nodigen uit naam van de relatiemanager.

Het kost minder tijd dan je denkt
Het zijn behoorlijk veel stappen, maar de meeste gebruikers hebben in 10 minuten een persoonlijke afzender voor e-mailcampagnes ingesteld.

Maak de benodigde formuliervelden aan

1. Ga naar ‘Registratieformulier’
  2. Ga naar ‘Velden’
  3. Klik op de button ‘Veld toevoegen’
  4. Kies in het popup-venster voor het veldtype ‘E-mail’
  5. Vul een naam in voor het formulierveld: ‘Afzender e-mailadres’
  6. Kies onder ‘Veld tonen op registratieformulier’ voor de keuzeoptie ‘Verborgen’
  7. Klik op de button ‘Opslaan’

Herhaal stappen 3 t/m 7 en maak ook de volgende twee formuliervelden aan:

• Naam van de afzender (veldtype: ‘Tekstveld’)
  • Reply e-mailadres (veldtype: ‘E-mail’)

Stel de gastenlijst samen en importeer ‘m

1. Stel een gastenlijst samen en voeg daar drie kolommen aan toe met daarin per gast:
    1. Het e-mailadres van de afzender
    2. De naam van de afzender
    3. Het antwoord e-mailadres
  2. Importeer de gastenlijst

Stel de verzendgegevens van de e-mailcampagne in

1. Ga naar ‘Gastenlijst’ > ‘Campagnes’
  2. Klik op om een bestaande e-mailcampagne te bewerken of op de button ‘Template maken’ om een nieuwe e-mailcampagne aan te maken
  3. Vul de standaard afzender- en antwoordadres in (deze dienen als als back-up)
  4. Selecteer vervolgens de formuliervelden die gebruikt moeten worden als afzender- en antwoordadres
  5. Stel de e-mailcampagne op of klik op de button ‘Opslaan’

Handige tip!
Wil je de e-mailcampagne laten ondertekenen met dezelfde naam als de afzender van de e-mail? Gebruik in de editor dan de personalisatie-code.

Goed om te weten!
Het is niet mogelijk een persoonlijke afzender in te stellen voor bevestigingsmails.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 19 april 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.