Hoe stuur ik een e-mailcampagne waarbij iedere gast een persoonlijke afzender heeft?

Stuur e-mailcampagnes in één keer uit naam van persoonlijke relatiemanagers. Doordat de e-mail héél persoonlijk over komt verhoog je het open ratio van jouw campagnes.

Voeg de benodigde formuliervelden toe

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op de button Veld toevoegen
  3. Kies in het popup-venster voor het type E-mailadres
  4. Vul een naam in voor het formulierveld – bijvoorbeeld E-mailadres afzender
  5. Selecteer bij Type e-mailadres de keuzeoptie Ontvangt geen e-mails
  6. Selecteer bij Veld tonen op registratieformulier de keuzeoptie Zichtbaar
  7. Vink bij Veldzichtbaarheid het selectieveld Intern veld voor de beheerder aan
  8. Klik op de button Opslaan

Herhaal stappen 2 t/m 8 en maak de volgende twee formuliervelden aan:

• Naam van de afzender (type: Tekst)
  • Antwoord e-mailadres (type: E-mailadres)

Stel de gastenlijst samen en importeer ‘m

1. Stel een gastenlijst samen en voeg drie kolommen toe met voor iedere gast:
    • Het e-mailadres van de afzender
    • De naam van de afzender
    • Het antwoord e-mailadres
  2. Importeer de gastenlijst

Stel de verzendgegevens van de e-mailcampagne in

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. Klik op de button Template maken of op om een bestaande e-mailcampagne te bewerken
  3. Activeer de optie om een persoonlijke afzender in te stellen
  4. Selecteer de formuliervelden die gebruikt moeten worden als afzendernaam, -adres en en antwoordadres
  5. Stel de e-mailcampagne op en verzend deze of klik op de button Opslaan
Handige tip
Gebruik de personalisatiecode in de editor als je de e-mail wilt ondertekenen met dezelfde naam als de afzender.
Goed om te weten
Het is niet mogelijk een persoonlijke afzender in te stellen voor automatische e-mails.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

12 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stuur ik een e-mailcampagne waarbij iedere gast een persoonlijke afzender heeft? Ik help graag.