Hoe stuur ik een e-mailcampagne waarbij iedere gast een persoonlijke afzender heeft?

Stuur e-mailcampagnes in één keer uit naam van persoonlijke relatiemanagers. Doordat de e-mail héél persoonlijk over komt verhoog je het open ratio van jouw campagnes.

Voeg de benodigde formuliervelden toe

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op de button Veld toevoegen
  3. Kies in het popup-venster voor het type E-mailadres
  4. Vul een naam in voor het formulierveld – bijvoorbeeld E-mailadres afzender
  5. Selecteer bij Type e-mailadres de keuzeoptie Ontvangt geen e-mails
  6. Selecteer bij Veld tonen op registratieformulier de keuzeoptie Zichtbaar
  7. Vink bij Veldzichtbaarheid het selectieveld Intern veld voor de beheerder aan
  8. Klik op de button Opslaan

Herhaal stappen 2 t/m 7 en maak de volgende twee formuliervelden aan:

• Naam van de afzender (type: Tekst)
  • Antwoord e-mailadres (type: E-mailadres)

Stel de gastenlijst samen en importeer ‘m

1. Stel een gastenlijst samen en voeg drie kolommen toe met voor iedere gast:
    • Het e-mailadres van de afzender
    • De naam van de afzender
    • Het antwoord e-mailadres
  2. Importeer de gastenlijst

Stel de verzendgegevens van de e-mailcampagne in

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. Klik op om een bestaande e-mailcampagne te bewerken of op de button Template maken om een nieuwe e-mailcampagne toe te voegen
  3. Activeer de optie om een persoonlijke afzender in te stellen
  4. Selecteer de formuliervelden die gebruikt moeten worden als afzendernaam, -adres en en antwoordadres
  5. Stel de e-mailcampagne op en verzend deze of klik op de button Opslaan
Handige tip!
Gebruik de personalisatiecode in de editor als je de e-mail wilt ondertekenen met dezelfde naam als de afzender.
Goed om te weten!
Het is niet mogelijk een persoonlijke afzender in te stellen voor automatische e-mails.

Laatste aanpassing

21 juli 2021