Hoe stel ik een gastenlijst samen om te importeren?

Om een gastenlijst te importeren in Halito! gebruik je een .csv-bestand. Dit bestand moet aan een aantal voorwaarden voldoen.
  • De eerste rij moet bestaan uit kolomhoofden, zoals bijvoorbeeld voornaam, achternaam en e-mailadres. De volgorde van de kolomhoofden is niet belangrijk en ook is het niet nodig dat de naam van de kolomhoofden overeen komt met de naam van de formuliervelden in Halito!
  • Gebruik unieke e-mailadressen
  • Sla de gastenlijst op als .csv-bestand (gescheiden door lijstscheidingstekens)
Handige tip
Communiceer je in verschillende talen, houd dan ook rekening met deze tips:
  • Voeg een kolom toe waarin je de taal van de gast opneemt. Hierdoor ontvangt iedere gast de communicatie in zijn/haar eigen taal en wordt ook de event website in deze taal geopend.
  • Is in de gastenlijst de aanhef opgenomen en heb je daar in het registratieformulier een keuzelijst voor gebruikt, vermeld in de gastenlijst dan de aanhef in de standaardtaal van de event website. Is de standaardtaal ingesteld op Nederlands, gebruik dan toch de aanhef mevrouw bij Engelstalige gasten.
Extra hulp
Het samenstellen van een gastenlijst doe je in Excel. De volgende tips helpen daarbij:

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

25 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stel ik een gastenlijst samen om te importeren? Ik help graag.