Hoe upload ik bestanden in de mediagalerij?

In de mediagalerij upload je documenten en afbeeldingen die je gebruikt op pagina's en in e-mailcampagnes.
  1. Ga naar Communicatie > Mediagalerij
  2. Ga naar het tabblad Documenten of Afbeeldingen
  3. Klik op om een bestand te uploaden
Handige tip
Het is mogelijk meerdere bestanden tegelijk te selecteren op jouw PC of laptop en te slepen naar de mediagalerij.
Handige tip
Wil je een fotoalbumpagina toevoegen, voeg dan een map toe in de mediagalerij. Upload de foto's vervolgens in die map.
Goed om te weten
Houd bij het uploaden van bestanden in de mediagalerij rekening met:
  • De maximale bestandsgrootte voor foto’s is 4Mb, voor documenten 16Mb
  • Upload alleen .jpg, .png of .pdf bestanden

Heb je een bestand dat groter is dan de maximale bestandsgrootte, comprimeer het dan. Voor veel bestanden kan dat online:

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

11 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe upload ik bestanden in de mediagalerij? Ik help graag.