In de mediagalerij upload je documenten en afbeeldingen die worden gebruikt op pagina’s en in e-mailcampagnes, uitgezonderd headers voor de eventsite, e-mailtemplate, e-ticket en factuur. Wil je een video weergeven, dan doe je dat op deze manier.

1. Ga naar de mediagalerij
  2. Ga naar het tabblad ‘Documenten’ of ‘Afbeeldingen’
  3. Klik op om een bestand te uploaden

Goed om te weten!
Bij het uploaden van bestanden in de mediagalerij moet je met een aantal zaken rekening houden:
    • Maximale bestandsgrootte is 4Mb
    • Alleen bestanden als .jpg, .png of .pdf-formaat

Handige tip!
Het is mogelijk meerdere bestanden tegelijk te selecteren op jouw PC of laptop en te slepen naar de mediagalerij. Op die manier upload je op efficiënte wijze meerdere bestanden tegelijk.

Handige tip!
Wil je een fotopagina toevoegen, maak dan eerst een map in de mediagalerij. Upload de foto's vervolgens in die map.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 20 januari 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.