Hoe upload ik bestanden in de mediagalerij?

In de mediagalerij upload je documenten en afbeeldingen die je gebruikt op pagina's en in e-mailcampagnes.
  1. Ga naar Communicatie > Mediagalerij
  2. Ga naar het tabblad Documenten of Afbeeldingen
  3. Klik op om een bestand te uploaden
Goed om te weten!
Houd bij het uploaden van bestanden in de mediagalerij rekening met:
  • De maximale bestandsgrootte is 4Mb
  • Upload alleen .jpg, .png of .pdf bestanden
Handige tip!
Het is mogelijk meerdere bestanden tegelijk te selecteren op jouw PC of laptop en te slepen naar de mediagalerij. Op die manier upload je op efficiƫnte wijze meerdere bestanden tegelijk.
Handige tip!
Wil je een fotoalbumpagina toevoegen, maak dan eerst een map in de mediagalerij. Upload de foto's vervolgens in die map.

Laatste aanpassing

20 juli 2021