Hoe voeg ik een tekstpagina toe?

Voeg pagina's toe op je event website en publiceer informatie over bijvoorbeeld het programma, de sprekers en event locatie.
  1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Klik op de button Toevoegen en kies voor Tekstpagina
  3. Vul (per taal) de gegevens in:
    • Selecteer Gepubliceerd als de pagina beschikbaar moet zijn
    • Titel van de pagina
    • Het deel van de domeinnaam specifiek voor deze pagina (bijvoorbeeld www.naamevent.com/sprekers)
    • Tekst in het hoofdmenu
    • Inhoud
  4. Ga naar het tabblad Sitemap en bepaal de positie van de pagina in het hoofdmenu
  5. Klik op de button Opslaan en sluiten

Laatste aanpassing

5 augustus 2021