Hoe voeg ik een tekstpagina toe?

Voeg pagina's toe op je event website en publiceer informatie over bijvoorbeeld het programma, de sprekers en event locatie.
  1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Klik op de button Toevoegen en kies voor Tekstpagina
  3. Vul (per taal) de gegevens in:
    • Selecteer Gepubliceerd als de pagina beschikbaar moet zijn
    • Titel van de pagina
    • Het deel van de domeinnaam specifiek voor deze pagina (bijvoorbeeld www.naamevent.com/sprekers)
    • Tekst in het hoofdmenu
    • Inhoud
  4. Ga naar het tabblad Sitemap en bepaal de positie van de pagina in het hoofdmenu
  5. Klik op de button Opslaan en sluiten

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

3 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een tekstpagina toe? Ik help graag.