Hoe voeg ik een document toe?

Deel voorafgaand of na afloop van het event het programma, presentatie of ander document met deelnemers, zodat ze alle relevante informatie ontvangen.
  1. Upload het document in de mediagalerij
  2. Ga naar Communicatie > Pagina’s/Campagnes
  3. Voeg een nieuwe tekstpagina/e-mailcampagne toe of klik op om een bestaande pagina of e-mailcampagne te bewerken
  4. Typ de tekst waarop men moet klikken om het bestand te openen
  5. Selecteer de tekst en ga in de editor naar Invoegen > Link
  6. Klik in het popup-venster op
  7. Klik op Documents en vervolgens op de bestandsnaam
  8. Klik op de button Oké
  9. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
Verwijs je op de event website naar een document, kies dan bij 'Doel' voor 'Nieuw venster'. Het document wordt geopend in een nieuw tabblad in de browser, zodat bezoekers op de event website blijven en zich makkelijk kunnen registreren.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

11 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een document toe? Ik help graag.