Deel voorafgaand of na afloop van het event het dagprogramma, een presentatie of ander document met je gasten, zodat ze alle relevante informatie ontvangen.

1. Upload het document in de mediagalerij
  2. Ga naar Informeren > Pagina’s of Informeren > Campagnes
  3. Bewerk de pagina/campagne waaraan je het document wil toevoegen of maak een nieuwe pagina/campagne aan
  4. Typ de tekst waarop men moet klikken om het bestand te openen
  5. Selecteer de tekst en ga in de editor naar ‘Invoegen’ > ‘Link’
  6. Klik in het popup-venster op het icoon
  7. Klik op ‘Documents’ en vervolgens op de bestandsnaam
  8. Klik op de button ‘Oké’
  9. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Verwijs je op de eventsite naar een document, kies dan bij 'Doel' voor 'Nieuw venster'. Het document wordt geopend in een nieuw tabblad in de browser, zodat men op je eventsite blijft en zich makkelijk kan aanmelden.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 20 januari 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.