Hoe voeg ik een document toe?

Deel voorafgaand of na afloop van het event het programma, presentatie of ander document met deelnemers, zodat ze alle relevante informatie ontvangen.
  1. Upload het document in de mediagalerij
  2. Ga naar Communicatie > Pagina’s/Campagnes
  3. Bewerk de pagina of e-mail campagne waaraan je het document wilt toevoegen of voeg een nieuwe tekstpagina/e-mailcampagne toe
  4. Typ de tekst waarop men moet klikken om het bestand te openen
  5. Selecteer de tekst en ga in de editor naar Invoegen > Link
  6. Klik in het popup-venster op het icoon
  7. Klik op Documents en vervolgens op de bestandsnaam
  8. Klik op de button Oké
  9. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
Verwijs je op de event website naar een document, kies dan bij 'Doel' voor 'Nieuw venster'. Het document wordt geopend in een nieuw tabblad in de browser, zodat men op je event website blijft en zich makkelijk kan registreren.

Laatste aanpassing

20 juli 2021