Hoe maak ik een telefoonnummer aanklikbaar?

Introductie

Plaats je een telefoonnummer op de event website of in e-mailcampagnes? Door te klikken op het telefoonnummer wordt direct een telefoongesprek gestart. Lekker makkelijk!
  1. Typ het telefoonnummer (of andere tekst) op een pagina of e-mailcampagne
  2. Selecteer het telefoonnummer/de tekst
  3. Ga in de editor naar Invoegen > Link
  4. Vul in het popup-venster bij URL het volgende in: tel:+[telefoonnummer] (bijvoorbeeld: tel:+3233614801)
  5. Klik op de button Oké

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe maak ik een telefoonnummer aanklikbaar? Ik help graag.