Plaats je een telefoonnummer op de eventsite of in e-mailcampagnes, maak het jouw relaties dan makkelijk telefonisch contact met je op te nemen. Door te klikken op het telefoonnummer wordt direct een telefoongesprek gestart. Je stelt dit als volgt in:

1. Typ het telefoonnummer of andere tekst in op de webpagina of e-mailcampagne
  2. Selecteer de tekst of afbeelding
  3. Ga in de editor naar ‘Invoegen’ en kies vervolgens voor ‘Link’
  4. Een popup-venster wordt geopend. Geef bij URL het volgende in: tel:+[telefoonnummer] (bijvoorbeeld: tel:+32477000000)
  5. Klik op de button ‘Oké

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 20 januari 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.