Hoe maak ik een telefoonnummer aanklikbaar?

Plaats je een telefoonnummer op de event website of in e-mailcampagnes? Door te klikken op het telefoonnummer wordt direct een telefoongesprek gestart. Lekker makkelijk!
  1. Typ het telefoonnummer (of andere tekst) op een pagina of e-mailcampagne
  2. Selecteer het telefoonnummer/de tekst
  3. Ga in de editor naar Invoegen > Link
  4. Vul in het popup-venster bij URL het volgende in: tel:+[telefoonnummer] (bijvoorbeeld: tel:+3233614801)
  5. Klik op de button Oké

Laatste aanpassing

15 juli 2021