Hoe voeg ik een hyperlink toe naar een positie op een pagina?

Soms wil je niet gewoon een link toevoegen die verwijst naar een andere pagina op je event website, maar bezoekers direct naar een bepaalde positie op die pagina verwijzen.

Stel de bestemming van de link in

1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Bewerk de pagina waar de link naar moet verwijzen of voeg een nieuwe pagina toe
  3. Ga in de editor naar Beeld > Broncode
  4. Typ op de gewenste positie de code <a name=”sessie1″></a>en herhaal dit voor iedere sessie waar je naar wilt verwijzen
  5. Klik op de button Opslaan & sluiten

Voeg de link toe op dezelfde pagina

1. Typ een tekst of voeg de afbeelding in waaraan je de link wilt koppelen en selecteer deze
  2. Ga in de editor naar Invoegen > Link
  3. Selecteer in het popup-venster bij Anker de juiste sessie
  4. Klik op de button Oké
  5. Klik op de button Opslaan en sluiten

Voeg de link toe op een andere pagina

1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Bewerk de pagina waaraan je de link wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina toe
  3. Typ de tekst of voeg de afbeelding in waaraan je de link wil koppelen en selecteer deze
  4. Ga in de editor naar Invoegen > Link
  5. Klik in het popup-venster op en selecteer de pagina waarnaar je wilt verwijzen
  6. Voeg achter de URL #sessie1toe, zodat de URL www.naamevent.com/programma#sessie1 wordt
  7. Klik op de button Oké
  8. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
Het is ook mogelijk een link naar een positie op een pagina van de event website toe te voegen op een externe website of in een e-mailcampagne.

Laatste aanpassing

16 juli 2021