Soms wil je niet gewoon een hyperlink toevoegen die verwijst naar een andere pagina op je eventsite, maar de bezoeker direct naar een bepaalde positie op die pagina verwijzen.

Stel de bestemming van de hyperlink in

1. Ga naar Informeren > Pagina’s en bewerk de pagina waar de hyperlink maar moet verwijzen of voeg een nieuwe pagina toe
  2. Ga in de editor naar ‘Beeld’ en kies vervolgens voor ‘Broncode’
  3. Typ op de gewenste bestemming de code <A NAME=”sessie1″></A>en herhaal dit voor iedere sessie waar je naar wilt verwijzen
  4. Klik op de button ‘Oké’

Voeg de hyperlink toe binnen dezelfde pagina

1. Typ de tekst of voeg de afbeelding in waaraan je de link wil koppelen
  2. Selecteer de tekst of afbeelding
  3. Ga in de editor naar ‘Invoegen’ en kies vervolgens voor ‘Link’
  4. Selecteer in het popup-venster bij ‘Anker’ de juiste bestemming
  5. Klik op de button ‘Oké’

Voeg de hyperlink toe op een andere pagina

1. Ga naar Informeren > Pagina’s en bewerk de pagina waaraan je de hyperlink wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina toe
  2. Typ de tekst of voeg de afbeelding in waaraan je de link wil koppelen
  3. Selecteer de tekst of afbeelding
  4. Ga in de editor naar ‘Invoegen’ en kies vervolgens voor ‘Link’
  5. Klik in het popup-venster op en selecteer de pagina waarnaar je wilt verwijzen
  6. Voeg achter de URL #sessie1toe, zodat de URL www.naamevent.com/programma#sessie1 wordt
  7. Klik op de button ‘Oké’

Handige tip!
Het is ook mogelijk een hyperlink naar een positie op een pagina van de eventsite toe te voegen op een externe website of e-mailcampagne.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.