Hoe voeg ik een hyperlink toe naar een positie op een pagina?

Soms wil je niet gewoon een link toevoegen die verwijst naar een andere pagina op je event website, maar bezoekers direct naar een bepaalde positie op die pagina verwijzen.

Stel de bestemming van de link in

1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Voeg een nieuwe pagina toe of klik op om een bestaande pagina te bewerken
  3. Ga in de editor naar Beeld > Broncode
  4. Typ op de gewenste positie de code <a name=”sessie1″></a>en herhaal dit voor iedere sessie waar je naar wilt verwijzen
  5. Klik op de button Opslaan & sluiten

Voeg de link toe op dezelfde pagina

1. Typ een tekst of voeg de afbeelding in waaraan je de link wilt koppelen en selecteer deze
  2. Ga in de editor naar Invoegen > Link
  3. Selecteer in het popup-venster bij Anker de juiste sessie
  4. Klik op de button Oké
  5. Klik op de button Opslaan en sluiten

Voeg de link toe op een andere pagina

1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Voeg een nieuwe pagina toe of klik op om een bestaande pagina te bewerken
  3. Typ de tekst of voeg de afbeelding in waaraan je de link wil koppelen en selecteer deze
  4. Ga in de editor naar Invoegen > Link
  5. Klik in het popup-venster op en selecteer de pagina waarnaar je wilt verwijzen
  6. Voeg achter de URL #sessie1toe, zodat de URL www.naamevent.com/programma#sessie1 wordt
  7. Klik op de button Oké
  8. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
Het is ook mogelijk een link naar een positie op een pagina van de event website toe te voegen op een externe website of in een e-mailcampagne.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

8 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een hyperlink toe naar een positie op een pagina? Ik help graag.