Hoe verwijder ik een pagina uit het menu?

Introductie

Het kan handig zijn niet alle pagina's weer te geven in het hoofdmenu van je event website. Deze pagina's zijn dan toegankelijk via een directe URL die je plaatst op een andere pagina of in een e-mailcampagne.
  1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Klik op om de pagina te bewerken en ga naar het tabblad Sitemap
  3. Selecteer de optie Wordt niet getoond in dit navigatiemenu
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten

Wanneer is dit handig?

• Op het event zijn meerdere sprekers. Je maakt één algemene sprekerspagina en plaatst daarop van iedere spreker een foto, naam en link naar een verborgen pagina waarop meer informatie over de spreker vermeld staat
  • Je wilt per doelgroep een aparte enquête afnemen met vragen die alleen voor hen relevant zijn
Handige tip
Wil je helemaal geen hoofdmenu weergeven op de event website? Stel dit in bij Look & Feel.

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Laatste wijziging

11 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe verwijder ik een pagina uit het menu? Ik help graag.