Hoe verwijder ik een pagina uit het menu?

Het kan handig zijn niet alle pagina's weer te geven in het hoofdmenu van je event website. Deze pagina's zijn dan toegankelijk via een directe URL die je plaatst op een andere pagina of in een e-mailcampagne.
  1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Bewerk de pagina die je niet wilt weergeven in het hoofdmenu en ga naar het tabblad Sitemap
  3. Selecteer de optie Wordt niet getoond in dit navigatiemenu
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten

Wanneer is dit handig?

• Op het event zijn meerdere sprekers. Je maakt één algemene sprekerspagina en plaatst daarop van iedere spreker een foto, naam en link naar een verborgen pagina waarop meer informatie over de spreker vermeld staat
  • Je wilt per doelgroep een aparte enquête afnemen met vragen die alleen voor hen relevant zijn
Handige tip!
Wil je helemaal geen hoofdmenu weergeven op je event website? Stel dit in bij Look & Feel.

Laatste aanpassing

20 juli 2021