Hoe voeg ik een nieuwe event website toe?

Voor ieder ieder event dat je organiseert maak je een nieuwe event website. Hierdoor sluit de look & feel aan op de branding van het event en is de inhoud relevant voor jouw gasten.
  1. Ga in je Halito!-account naar Projecten > Actieve event websites
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul de gegevens in
    • Geef een domeinnaam in
    • Kies de taal/talen die beschikbaar moeten zijn en selecteer één taal aan als standaardtaal. In deze taal wordt de event website getoond als deze via de domeinnaam wordt geopend. Via een taalswitch kunnen bezoekers de taal wijzigen.
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten
Goed om te weten!
Nadat een event website is aangemaakt is het niet mogelijk extra talen te activeren. Denk daarom na in welke taal/talen je de event communicatie opzet.
Handige tip!
Een duidelijke domeinnaam is belangrijk. De volgende tips helpen bij het kiezen van een goede link:

Laatste aanpassing

23 juli 2021