Tekst uit Microsoft Word, Google Docs, e-mail of ander bestand kopiëren en plakken in de editor van Halito! resulteert in een foutieve opmaak van de eventsite en e-mailcampagnes. Er is echter een eenvoudige oplossing om tekst in Halito! te plakken.

1. Voeg een nieuwe pagina of e-mailcampagne toe of bewerk een bestaande
  2. Klik in de editor op
  3. Kopieer de tekst uit jouw bestand ( CTRL+ C) en plak ( CTRL+ V) deze in de editor van Halito!
  4. Stel in de editor de opmaak van de tekst in
  5. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Heb je tekst met opmaak geplakt in de editor? Selecteer dan deze tekst en ga in de editor naar Bewerken > Opmaak verwijderen. Alle opmaak wordt verwijderd, waarna je deze opnieuw instelt in Halito!.

Goed om te weten!
Kopieer nooit afbeeldingen naar de editor in Halito!, maar upload ze in de mediagalerij en plaats ze vervolgens op de pagina of in de e-mailcampagne.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.