Hoe plak ik tekst uit een ander bestand in Halito!?

Tekst uit Microsoft Word, Google Docs, e-mail of ander bestand plakken in de editor resulteert in een foutieve opmaak. Toch is het handig (en mogelijk) teksten op die manier voor te bereiden en vervolgens in Halito! te plakken.
  1. Ga naar Communicatie > Pagina’s/Campagnes
  2. Voeg een nieuwe pagina of e-mailcampagne toe of bewerk een bestaande
  3. Klik in de editor op
  4. Kopieer de tekst uit jouw bestand ( CTRL+ C) en plak ( CTRL+ V) deze in de editor van Halito!
  5. Stel in de editor de opmaak van de tekst in
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
Heb je tekst met opmaak geplakt in de editor? Selecteer dan deze tekst en ga in de editor naar Bewerken > Opmaak verwijderen. Alle opmaak wordt verwijderd, waarna je deze opnieuw instelt in Halito!.
Goed om te weten!
Kopieer geen afbeeldingen naar de editor in Halito!, maar upload ze in de mediagalerij en plaats ze vervolgens op de pagina of in de e-mailcampagne.

Laatste aanpassing

20 juli 2021