Hoe voeg ik een afbeelding met tekst ernaast in?

1. Ga naar ‘Communicatie’ > ‘Pagina’s’ en bewerk de pagina of voeg een nieuwe pagina toe
  2. Typ in in de editor de tekst in die je naast de afbeelding wilt zetten
  3. Zet de cursor aan het begin van deze tekst
  4. Ga in de editor naar ‘Invoegen’ > ‘Afbeelding’
  5. Klik in het popup-venster op het icoon
  6. Klik op de naam van de afbeelding die je wilt gebruiken
  7. Klik in het popup-venster op het tabblad ‘Geavanceerd’
  8. Vul bij de horizontale ruimte 5 in en klik op de button ‘Oké’
  9. De afbeelding wordt weergegeven in de editor, met daaronder de tekst
  10. Selecteer de afbeelding en klik op om de afbeelding links van de tekst te plaatsen, of op om de afbeelding rechts van de tekst te plaatsen.
  11. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Door in het tabblad 'Geavanceerd' bij horizontale ruimte 5 in te vullen, ontstaat zowel links als rechts van de afbeelding een witruimte van 5 pixels. De uitlijning van de afbeelding ten opzichte van de tekst is hierdoor niet meer gelijk. Dit los je op door in de editor te klikken op 'Invoegen' > 'Afbeelding' en vervolgens te kiezen voor het tabblad 'Geavanceerd'. Verwijder het cijfer 5 bij 'horizontale ruimte', pas bij 'margin-left: 5px;' de 5 aan naar 0 en klik op de button 'Oké'.

Laatste aanpassing

16 juli 2021