Hoe voeg ik een afbeelding met tekst ernaast in?

Op je event website plaats je foto's van bijvoorbeeld sprekers en locatie. Voor een mooie opmaak op alle devices plaats je de foto's inline met de tekst.
  1. Ga naar Communicatie > Pagina’s en bewerk de pagina of voeg een nieuwe tekstpagina toe
  2. Typ in de editor de tekst in die je naast de afbeelding wilt plaatsen
  3. Zet de cursor aan het begin van deze tekst
  4. Ga in de editor naar Invoegen > Afbeelding
  5. Klik in het popup-venster op het icoon
  6. Klik op de naam van de afbeelding die je wilt gebruiken
  7. Klik in het popup-venster op het tabblad Geavanceerd
  8. Vul bij de horizontale ruimte 5 in en klik op de button Oké
  9. De afbeelding wordt in de editor weergegeven, met daaronder de tekst
  10. Selecteer de afbeelding en klik op om de afbeelding links van de tekst te plaatsen of op om de afbeelding rechts van de tekst te plaatsen
  11. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
Door in het tabblad Geavanceerd bij horizontale ruimte 5 in te vullen, ontstaat zowel links als rechts van de afbeelding een witruimte van 5 pixels. De uitlijning van de afbeelding ten opzichte van de tekst is hierdoor niet meer gelijk. Dit los je op door in de editor te gaan naar Invoegen > Afbeelding > tabblad Geavanceerd en het cijfer 5 bij 'margin-left: 5px;' aan te passen naar 0. Klik tenslotte op de button Oké.

Laatste aanpassing

3 augustus 2021