Hoe voeg ik een afbeelding met tekst ernaast in?

Op je event website plaats je foto's van bijvoorbeeld sprekers en locatie. Voor een mooie opmaak op alle devices plaats je de foto's inline met de tekst.
  1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Voeg een nieuwe tekstpagina toe of klik op om een bestaande pagina te bewerken
  3. Typ in de editor de tekst die je naast de afbeelding wilt plaatsen
  4. Zet de cursor aan het begin van deze tekst
  5. Ga in de editor naar Invoegen > Afbeelding
  6. Klik in het popup-venster op
  7. Klik op de naam van de afbeelding die je wilt gebruiken
  8. Klik in het popup-venster op het tabblad Geavanceerd
  9. Vul bij de horizontale ruimte 5 in en klik op de button Oké
  10. De afbeelding wordt in de editor weergegeven, met daaronder de tekst
  11. Selecteer de afbeelding en klik op om de afbeelding links van de tekst te plaatsen of op om de afbeelding rechts van de tekst te plaatsen
  12. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
Door in het tabblad 'Geavanceerd' bij horizontale ruimte 5 in te vullen verschijnt zowel links als rechts van de afbeelding een witruimte. Hierdoor is de uitlijning van de afbeelding ten opzichte van de tekst niet meer gelijk. Dit los je op door in de editor te gaan naar Invoegen > Afbeelding en in het tabblad 'Geavanceerd' bij 'margin-left: 5px;' het cijfer 5 aan te passen naar 0. Klik tenslotte op de button Oké.

Laatste aanpassing

5 november 2021