Hoe stel ik de look & feel van de event website in?

Een event website is (na de uitnodiging) de eerste indruk die jouw relaties hebben van het event en die moet natuurlijk perfect zijn! De vastgestelde templates zorgen ervoor dat bezoekers eenvoudig hun weg vinden op jouw event website, maar natuurlijk bepaal jij de uitstraling ervan!

Goed om te weten!
De beschikbare mogelijkheden kunnen afwijken per thema.

Kies een layout

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Layout
  2. Klik op de button Maak een keuze
  3. Selecteer in het popup-venster de layout die je wilt gebruiken
  4. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten!
Mogelijk zijn in jouw Halito!-account (ook) andere thema's beschikbaar. In dat geval zijn ze speciaal voor jouw organisatie ontwikkeld en sluiten aan op de corporate huisstijl. De hieronder vermelde functionaliteiten kunnen afwijken van de mogelijkheden die jij hebt.

Kies een lettertype

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Layout
  2. Klik bij Kies een lettertype op
  3. Een popup-venster wordt geopend
    • Selecteer één van de populaire Google Fonts
    • Klik op de button Ga naar de Google font website
      • Zoek het gewenste lettertype
      • Selecteer de naam van het lettertype en kopieer deze ( CTRL+ C)
      • Plak de naam van het gekozen lettertype in het veld bij Stap 2 ( CTRL+ V)
      • Klik op
  4. Klik op de button Sluiten
  5. Klik onderin de pagina op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
Niet alle lettertypes zijn beschikbaar in Google Fonts, zoals bijvoorbeeld Arial. Via Google vind je voor vrijwel alle lettertypes een (bijna) identiek alternatief.
Goed om te weten!
De lettergrootte is standaard ingesteld en kan niet worden aangepast.

Stel de weergave in

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Layout
  2. Bepaal de weergave:
    • Selecteer of het navigatiemenu wel/niet zichtbaar moet zijn op de event website
    • Selecteer de stijl van de letters van het navigatiemenu en de buttons
    • Selecteer of de hoeken van het navigatiemenu, headerbeeld, footer en buttons wel/niet moet worden afgerond
    • Selecteer of de event informatie wel/niet zichtbaar moet zijn op de event website
    • Selecteer de uitlijning van afbeeldingen in de footer
  3. Klik onderin de pagina op de button Opslaan en sluiten

Voeg afbeeldingen toe

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Afbeeldingen
  2. Upload een website banner
  3. Upload een e-mail banner
  4. Upload een website achtergrond
  5. Upload een website logo
  6. Upload afbeeldingen in de footer van de event website, zoals logo’s van sponsoren of partners
  7. Klik onderin de pagina op de button Opslaan en sluiten

Voeg een favicon toe

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Algemene instellingen
  2. Upload een favicon
  3. Klik onderin de pagina op de button Opslaan en sluiten

Stel (tekst)kleuren in

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Kleuren
  2. Klik op de kleur die je wilt instellen
  3. Selecteer in het popup-venster een kleur of geef een RGB-waarde of HEX-code in
  4. Selecteer of de achtergrondkleur van de event website wit moet blijven
  5. Selecteer of de kleuren ook toegepast moeten worden op het e-mailtemplate
  6. Klik onderin de pagina op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
Geef in Google de RGB- of HEX-code in (bijvoorbeeld 'rgb(238,238,238)' of '#eeeeee') en bovenaan de zoekresultaten worden de kleur en kleurcodes weergegeven.
Goed om te weten!
De tekstkleur in het navigatiemenu, buttons en de footer wordt automatisch gegenereerd op basis van de achtergrondkleur. Hierdoor is deze tekst altijd duidelijk leesbaar voor bezoekers.

Voeg links naar je social media-accounts toe

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Algemene instellingen
  2. Vul de links in van de social media-accounts die je wilt weergeven (incl. https://)
  3. Klik onderin de pagina op de button Opslaan en sluiten

Voeg teksten toe

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Teksten
  2. Plaats tekst in de footer van de event website
  3. Plaats tekst in de footer van het e-mailtemplate
  4. Klik onderin de pagina op de button Opslaan en sluiten

Laatste aanpassing

14 juli 2021