Hoe voeg ik een headerbeeld toe aan een e-mailcampagne?

Trek de look & feel van jouw event website door in de e-mailcommunicatie en plaats boven iedere e-mail een headerbeeld.
  1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Afbeeldingen
  2. Klik onder E-mail banner op het icoontje
  3. Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de button Openen
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten
Goed om te weten
Houd rekening met de volgende voorwaarden om een E-mail banner succesvol te uploaden:
  • De afbeelding moet exact 600 pixels breed zijn, de hoogte is vrij
  • Het is mogelijk afbeeldingen te uploaden van de bestandstypen .jpg, .jpeg, .png en .gif
  • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam
Goed om te weten
Als je een meertalige event website hebt, upload dan per taal een headerbeeld. Hierdoor sluit eventuele tekst op het headerbeeld aan op de taal van de communicatie.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

27 december 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een headerbeeld toe aan een e-mailcampagne? Ik help graag.