Hoe voeg ik een headerbeeld toe aan een e-mailcampagne?

Trek de look & feel van jouw event website door in de e-mailcommunicatie en plaats boven iedere e-mail een headerbeeld.
  1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Afbeeldingen
  2. Klik onder E-mail banner op het icoontje
  3. Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de buttonĀ Openen
  4. Klik op de buttonĀ Opslaan en sluiten
Handige tip!
Houd rekening met de volgende voorwaarden om een bestand succesvol te uploaden:
  • De afbeelding moet exact 600 pixels breed zijn, de hoogte is vrij
  • Het is mogelijk afbeeldingen te uploaden van de bestandstypen .jpg, .jpeg, .png en .gif
  • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam
Goed om te weten!
Als je een meertalige event website hebt, upload dan per taal een headerbeeld. Hierdoor sluit eventuele tekst op het headerbeeld aan op de taal van de communicatie.

Laatste aanpassing

19 juli 2021