1. Ga naar de eventsite en kies voor ‘Look & feel
  2. Ga naar ‘Afbeeldingen’
  3. Klik op onder ‘E-mail banner’
  4. Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de button ‘Openen’
  5. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Houd rekening met de volgende voorwaarden om een bestand succesvol te uploaden:
    • De afbeelding moet exact 600 pixels breed zijn, de hoogte is vrij
    • Het is mogelijk afbeeldingen te uploaden van de bestandstypen .jpg, .jpeg, .png en .gif
    • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam

Goed om te weten!
Heb je een meertalige eventsite, upload dan per taal een headerbeeld.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 23 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.