Hoe voeg ik een logo toe aan een event website?

Creëer brand awareness door het logo van jouw organisatie toe te voegen op de event website. Bovendien wekt het logo vertrouwen en registreren bezoekers zich sneller als ze jouw organisatie (her)kennen.
  1. Ga naar Communicatie > Look & feel > Afbeeldingen
  2. Klik onder Website logo op
  3. Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de button Openen
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten
Goed om te weten
Houd rekening met de volgende voorwaarden om een logo succesvol te uploaden:
  • De afbeelding moet exact 250 pixels breed zijn, de hoogte is vrij
  • Het is mogelijk afbeeldingen te uploaden van de bestandstypen .jpg, .jpeg, .png en .gif
  • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam
Goed om te weten
Als je een meertalige event website hebt, upload dan per taal een logo. Hierdoor sluit eventuele tekst op het headerbeeld aan op de taal van de communicatie.

Laatste aanpassing

28 december 2021