Hoe voeg ik een favicon toe aan een event website?

Een favicon is het pictogram dat naast de paginatitel op het tabblad van je browser wordt weergegeven. Hierdoor is jouw event website steeds zichtbaar, ook als een bezoeker een ander tabblad opent.
  1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Algemene instellingen
  2. Klik op het icoontje
  3. Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de buttonĀ Openen
  4. Klik op de buttonĀ Opslaan en sluiten
Handige tip!
Houd rekening met de volgende voorwaarden om een bestand succesvol te uploaden:
  • De afbeelding moet 180 pixels breed en 180 pixels hoog zijn
  • Het is mogelijk afbeeldingen te uploaden van de bestandstypen .jpg, .jpeg, .png en .gif
  • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam

Laatste aanpassing

16 juli 2021