Hoe voeg ik een favicon toe aan een event website?

Een favicon is het pictogram dat naast de paginatitel op het tabblad van de browser wordt weergegeven. Hierdoor is jouw event website steeds zichtbaar, ook als een bezoeker een ander tabblad opent.
  1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Algemene instellingen
  2. Klik op
  3. Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de button Openen
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
Houd rekening met de volgende voorwaarden om de favicon succesvol te uploaden:
  • De afbeelding moet 180 pixels breed en 180 pixels hoog zijn
  • Het is mogelijk afbeeldingen te uploaden van de bestandstypen .jpg, .jpeg, .png en .gif
  • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam

Laatste aanpassing

28 december 2021