Favicons zijn kleine pictogrambestanden die naast de URL van uw event website in de adresbalk van een browser worden weergegeven. Bovendien worden ze vaak weergegeven naast de naam van uw site in de lijst met geopende tabbladen en bladwijzers van een gebruiker, waardoor het voor de gebruiker gemakkelijker wordt om zich snel te identificeren tussen andere websites.

1. Ga naar de event website en kies voor ‘Algemene instellingen’
  2. Klik opĀ  onder ‘Favicon’
  3. Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de button ‘Openen’
  4. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Houd rekening met de volgende voorwaarden om een bestand succesvol te uploaden:
    • De afbeelding moet 180 pixels breed en 180 pixels hoog zijn
    • Het is mogelijk afbeeldingen te uploaden van de bestandstypen .jpg, .jpeg, .png en .gif
    • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 3 mei 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.