Hoe publiceer ik event informatie op de event website en in e-mailcampagne?

Publiceer praktische event informatie als datum, tijd en locatie duidelijk zichtbaar op de event website en e-mailcampagnes. Op die manier zien bezoekers direct de meest relevante informatie.

Stel de event informatie in

1. Ga naar Communicatie > Event informatie
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul de datum, start-, eindtijd en naam van de locatie in
  4. Selecteer of je de tijdzone wilt weergeven
  5. Selecteer de tijdzone waarin het event plaatsvindt
  6. Selecteer of het een online of live event betreft
    • Betreft het een live event, geef dan het adres van de locatie in
    • Betreft het een online event, geef dan de link naar de livestream-pagina in
  7. Klik op de button Opslaan
Handige tip
Organiseer je een event op een fysieke locatie, dan wordt het adres automatisch ingevuld als je de naam van de locatie ingeeft.
Handige tip
Organiseer je een meerdaags event? Voeg voor iedere dag de event informatie toe.

Publiceer op de event website

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel
  2. Selecteer onder Weergave of de event informatie moet worden getoond op de event website
  3. Klik op de button Opslaan

Voeg toe aan e-mailcampagnes

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. Voeg een nieuwe campagne toe of klik op om een bestaande e-mailcampagne te bewerken
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > Info en klik op Event informatie
  4. Klik op de button Opslaan

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

1 december 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe publiceer ik event informatie op de event website en in e-mailcampagne? Ik help graag.