Hoe publiceer ik event informatie op de event website en in e-mailcampagne?

Publiceer praktische event informatie als datum, tijd en locatie duidelijk zichtbaar op de event website en e-mailcampagnes. Op die manier zien bezoekers direct de meest relevante informatie.

Stel de event informatie in

1. Ga naar Communicatie > Event informatie
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul de datum, tijd en naam van de locatie in
  4. Selecteer of het een online of live event betreft
    • Betreft het een live event, geef dan het adres van de locatie in
    • Betreft het een online event, geef dan de link naar de livestream-pagina in
  5. Klik op de button Opslaan
Handige tip!
Organiseer je een event op een fysieke locatie, dan wordt het adres automatisch ingevuld als je de naam van de locatie ingeeft.
Handige tip!
Organiseer je een meerdaags event? Voeg voor iedere dag de event informatie toe.

Publiceer op de event website

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel
  2. Selecteer onder Weergave of de event informatie moet worden getoond op de event website
  3. Klik op de button Opslaan

Voeg toe aan e-mailcampagnes

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. Voeg een e-mailcampagne toe of bewerk een bestaande campagne
  3. Ga in de teksteditor naar Personaliseer > Info > Event informatie

Laatste aanpassing

20 juli 2021