1. Zoek op Google Maps de locatie
  2. Klik op en vervolgens in het popup-venster op ‘Een kaart insluiten’
  3. Er verschijnt een kaartweergave waarop de positie eventueel kan wijzigen of kan worden ingezoomd
  4. Klik op ‘HTML kopiëren’
  5. Ga in Halito! naar Informeren > Pagina’s en bewerk de pagina waarop je de plattegrond wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina toe
  6. Kies in de editor voor ‘Invoegen’, vervolgens voor ‘Media’ en in het popup-venster voor het tabblad ‘Insluiten’
  7. Plak de HTML-code die je hebt gekopieerd ( CTRL+ V) en klik op de button ‘Oké’

Handige tip!
Maak de plattegrond responsive zodat deze op ieder device goed wordt weergegeven. Je doet dit als volgt:
    1. Selecteer de plattegrond en klik in de editor op ‘Invoegen’ en vervolgens op ‘Media’
    2. Vink in het popup-venster het selectieveld ‘Verhoudingen behouden’ uit
    3. Verander de breedte naar 100% en de hoogte naar 300 (pixels)
    4. Klik op de button ‘Oké’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 20 januari 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.