Hoe voeg ik Google Maps toe op een pagina?

1. Zoek op Google Maps de locatie
  2. Klik op en vervolgens in het popup-venster op Een kaart insluiten
  3. Er verschijnt een kaartweergave waarop de positie eventueel kan wijzigen of kan worden ingezoomd
  4. Klik op HTML kopiëren
  5. Ga in Halito! naar Communicatie > Pagina’s
  6. Bewerk de pagina waarop je de plattegrond wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina toe
  7. Kies in de editor voor Invoegen > Media en in het popup-venster voor het tabblad Insluiten
  8. Plak de HTML-code die je hebt gekopieerd ( CTRL+ V) en klik op de button Oké
Handige tip!
Maak de plattegrond responsive zodat deze op ieder device goed wordt weergegeven. Je doet dit als volgt:
  1. Selecteer de plattegrond en klik in de editor op Invoegen > Media
  2. Vink in het popup-venster het selectieveld Verhoudingen behouden uit
  3. Verander de breedte naar 100% en de hoogte naar 300 (pixels)
  4. Klik op de button Oké

Laatste aanpassing

14 juli 2021