Hoe voeg ik Google Maps toe op een pagina?

Organiseer je een live event, dan informeer je deelnemers over de locatie. Door een interactieve plattegrond toe te voegen kunnen bezoekers zich oriënteren waar de event locatie is gelegen.
  1. Zoek de locatie op Google Maps
  2. Klik op en vervolgens in het popup-venster op Een kaart insluiten
  3. Er verschijnt een kaartweergave waarop je eventueel de positie kan wijzigen of kan in-/uitzoomen
  4. Klik op HTML kopiëren
  5. Ga in Halito! naar Communicatie > Pagina’s
  6. Bewerk de pagina waarop je de plattegrond wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina toe
  7. Ga in de editor naar Invoegen > Media en klik in het popup-venster op het tabblad Insluiten
  8. Plak de HTML-code die je hebt gekopieerd ( CTRL+ V) en klik op de button Oké
Handige tip!
Maak de plattegrond responsive zodat deze op ieder device goed wordt weergegeven. Je doet dit als volgt:
  1. Selecteer de plattegrond en ga in de editor naar Invoegen > Media
  2. Vink in het popup-venster het selectieveld Verhoudingen behouden uit
  3. Verander de breedte naar 100% en de hoogte naar 300 (pixels)
  4. Klik op de button Oké

Laatste aanpassing

9 augustus 2021