Hoe voeg ik een formulierpagina toe?

Vraag jouw gasten na afloop van het event hun feedback achter te laten via een enquête. Als je een enquêteformulier hebt gemaakt koppel je dit aan een formulierpagina.
  1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Klik op de button Toevoegen en kies voor een Formulierpagina
  3. Geef de gegevens in op dezelfde manier als bij het toevoegen van een tekstpagina. Hetzelfde geldt voor de instellingen bij de tabbladen Toegang en Sitemap
  4. Selecteer in het tabblad Formulier het enquêteformulier
  5. Klik op de button Opslaan en sluiten

Laatste aanpassing

19 juli 2021