1. Ga naar Informeren > Pagina’s
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’ kies voor ‘Formulierpagina’
  3. Geef de gegevens in op dezelfde manier als bij het toevoegen van een tekstpagina. Hetzelfde geldt voor de instellingen bij de tabbladen ‘Toegang’ en ‘Sitemap’
  4. Selecteer in het tabblad ‘Formulier’ het registratie- of enquêteformulier
  5. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.